Actueel

Een greep uit de sessies die onze collega's en MVP's geven op Experts Live!
Experts Live het grootste community event in de BeNeLux vindt dit jaar plaats op 19 november 2015 in Ede. Een greep uit de sessies die onze collega's en MVP's geven op Experts Live.
Lees meer
Inovativ verdient eerste Gold Enterprise Mobility Management certificering van Microsoft
Inovativ heeft sinds medio oktober als eerste IT-bedrijf in Nederland de status Microsoft Gold Enterprise Mobility Management verkregen. Een nieuwe certificering binnen het Microsoft Partner Network.
Lees meer
Is de Microsoft Operations Management Suite klaar voor uw omgeving?
Naast SCOM hebben we tegenwoordig een tweede Microsoft beheeroplossing die we onder het kopje “Monitoring/ Alerting oplossingen” kunnen plaatsen te weten: Operations Management Suite (OMS).
Lees meer
Inovativ sponsort Join for Joy
Inovativ steunt stichting Join for Joy. Met het sponsorbedrag maakt inovativ het mogelijk om ter plaatse de Summer Camps van Join for Joy te steunen. Daarmee levert inovativ een bijdrage aan de levenskwaliteit van kinderen in ontwikkelingslanden.
Lees meer
Inovativ Windows 10 Check-In partner
Op 29 juli heeft Microsoft Windows 10 gelanceerd. Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht.
Lees meer
Inovativ valt in de prijzen bij de Microsoft Worldwide Partner Conference 2015
Inovativ is tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2015 in Orlando maar liefst vier keer in de prijzen gevallen.
Lees meer
Inovativ winnaar van Microsoft Government Cloud Partner of the Year Award
Inovativ wint de Microsoft Government Cloud Partner of the Year Award 2015.
Lees meer
Inovativ groeit door met LiveCare
Inovativ bouwt zijn LiveCare dienstverlening verder uit. Het biedt innovatieve dienstverlening die organisaties volledig ontzorgt – ook ná de implementatie.
Lees meer
LiveCare: Doe de Hyper-V Health Check
Hoe gezond is uw Hyper-V-omgeving? Doe de Health Check! Deze meerdaagse proactieve service wordt door een specialist uitgevoerd op locatie.
Lees meer