Is Microsoft’s Operations Management Suite de nieuwe System Center?
System Center werd 9 jaar geleden gelanceerd tijdens de Microsoft Management Summit 2007 in Las Vegas, toen Microsoft haar visie omtrent “Dynamic Datacenter” aan het uitleggen was, in een tijdperk dat de iPhone nog gelanceerd moest worden. We leven nu in een andere tijd: een Mobile First, Cloud First wereld. Dat vraagt om een andere aanpak in beheer. En dus stellen we ons de vraag: is OMS de nieuwe System Center?
Lees meer
Upgraden naar Configuration Manager 1511? We leggen graag uit waarom…
Recentelijk heeft Microsoft een nieuwe versie van System Center Configuration Manager (versie 1511) uitgebracht als opvolger van Configuration Manager 2012. Waarom loont het om te upgraden naar Configuration Manager 1511?
Lees meer
Webinar: Operations Management Suite 24 februari en 16 maart 2016
Operations Management Suite is Microsoft’s IT-beheeroplossing voor het tijdperk van de cloud; management-as-a-service voor IT-professionals. Op 24 februari en 16 maart organiseren wij twee webinars.
Lees meer
Desired State Configuration – On-prem of vanuit Azure?
Azure Automation is een Automation / Orchestration as a Service oplossing welke aangeboden wordt in Microsoft Azure. Deze service biedt verschillende features waaronder het uitvoeren van zogenaamde runbooks en tegenwoordig ook het hosten van een Desired State Configuration (DSC) pull server.
Lees meer
MVP Award voor collega Arjan Vroege
Een goed begin van het nieuwe jaar voor onze collega Arjan Vroege. Hij ontving op 1 januari 2016 persoonlijk bericht van Microsoft dat hij zich Most Valuable Professional mag noemen in de categorie Enterprise Mobility.
Lees meer
What’s new in Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM 1511)
Sinds een aantal weken is de nieuwste versie van Microsoft System Center Configuration Manager beschikbaar. Deze versie, de opvolger van Microsoft System Center 2012R2 Configuration Manager, biedt een aantal interessante nieuwe features.
Lees meer
Hoe kan controle worden behouden over Azure Resources
Microsoft Azure, het cloud platform van Microsoft. Het is de public cloud van Microsoft waar IT professionals, developers en data analisten verschillende resources kunnen uitrollen om hun oplossingen te bouwen. Maar als de IT eenmaal deze resources heeft uitgerold in Azure, hoe kan controle worden gehouden over deze resources?
Lees meer
Duo+: Efficiënter samenwerken dankzij nieuwe Lumia 950 smartphones
Sinds kort werken alle medewerkers die onderdeel uitmaken van Duo+, het samenwerkingsverband tussen de gemeenten Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel, met de nieuwste Microsoft Lumia 950 smartphones.
Lees meer
HP Azure Private Cloud oplossing kennismaking 8 maart 2015
Inovativ, Hewlett Packard Enterprise en Microsoft nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking met ‘The Modern Datacenter’ en een exclusieve kennismaking met de HPE Azure Private Cloud oplossing (APC) op dinsdag 12 januari 2016 bij Hewlett Packard Enterprise in Amstelveen.
Lees meer
Wat zijn de mogelijkheden van Software Defined Storage?
Met Software Defined Storage, verandert het veld van storage leveranciers en producten en kan er met industriestandaard bouwstenen vrij eenvoudig grote, flexibele, zeer snelle en hoog beschikbare storage oplossingen gebouwd worden.
Lees meer
Inovativ verdient eerste Gold Enterprise Mobility Management certificering van Microsoft
Inovativ heeft sinds medio oktober als eerste IT-bedrijf in Nederland de status Microsoft Gold Enterprise Mobility Management verkregen. Een nieuwe certificering binnen het Microsoft Partner Network.
Lees meer
Is de Microsoft Operations Management Suite klaar voor uw omgeving?
Naast SCOM hebben we tegenwoordig een tweede Microsoft beheeroplossing die we onder het kopje “Monitoring/ Alerting oplossingen” kunnen plaatsen te weten: Operations Management Suite (OMS).
Lees meer
Inovativ sponsort Join for Joy
Inovativ steunt stichting Join for Joy. Met het sponsorbedrag maakt inovativ het mogelijk om ter plaatse de Summer Camps van Join for Joy te steunen. Daarmee levert inovativ een bijdrage aan de levenskwaliteit van kinderen in ontwikkelingslanden.
Lees meer
Inovativ Windows 10 Check-In partner
Op 29 juli heeft Microsoft Windows 10 gelanceerd. Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht.
Lees meer
Inovativ valt in de prijzen bij de Microsoft Worldwide Partner Conference 2015
Inovativ is tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2015 in Orlando maar liefst vier keer in de prijzen gevallen.
Lees meer
Inovativ winnaar van Microsoft Government Cloud Partner of the Year Award
Inovativ wint de Microsoft Government Cloud Partner of the Year Award 2015.
Lees meer
LiveCare: Doe de Hyper-V Health Check
Hoe gezond is uw Hyper-V-omgeving? Doe de Health Check! Deze meerdaagse proactieve service wordt door een specialist uitgevoerd op locatie.
Lees meer