Training
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
T: +31 20 890 91 00
info@inovativ.nl
Zonnig

RDW wint Derdack INSPIRE Award 2012

Deze week vondt de Derdack INSPIRE conferentie plaats in Duitsland, Berlijn. Daar werd een Award uitgereikt voor het meest gewaardeerde project van het afgelopen jaar binnen het portfolio van Derdack.
 
Derdack INSPIRE is wereldwijd dé conferentie rondom Enterprise notificatie en alarm-management binnen de IT. Een conferentie waar bezoekers tot in detail worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen Enterprise notification technologieën.
 
De RDW, Rijksdienst voor het Wegverkeer, is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. In 2011 heeft RDW de keuze gemaakt om gebruik te maken van de Derdack Enterprise Alert software. Dit geavanceerde product met haar intelligente kennisgevingen biedt de mogelijkheid om op afstand te reageren op bedrijfssystemen zoals IT processen.
 
Inovativ, partner van Derdack, bood RDW ondersteuning bij deze implementatie. Het succes van deze implemenatie resulteert in het winnen van de Derdack INSPIRE Award 2012. Wilt u meer informatie over de notificatie software van Derdack? Klik hier.