Inovativ nu lid van het Microsoft Partner Advisory Council

Door: Alex Hendrikse | 25-10-2016

Per heden is inovativ nu lid van de zeer selecte groep partners die onderdeel zijn van het Microsoft Partner Advisory Council (PAC). Het PAC geeft Microsoft de mogelijkheid om waardevolle feedback te krijgen over haar producten en services en hoe deze zijn toegepast bij klanten. Kennisdeling is een belangrijk onderdeel van het PAC. Daarentegen krijgt inovativ in een vroeg stadium informatie over de roadmap van Microsoft zodat inovativ haar klanten beter kan adviseren en eventueel onderdeel kan laten zijn van een Rapid Deployment Program waarbij Microsoft technologie in een vroeg stadium geïmplementeerd wordt bij een klant. Met haar deelname aan het PAC verstevigd inovativ haar positie als top tier cloud partner van Microsoft.

Wereldwijd zijn circa 300 partners van Microsoft gevraagd om deel te nemen in het exclusieve Partner Advisory Council programma. Het programma bestaat uit circa twaalf subgroepen: iedere subgroep bestaat weer uit 15 tot 25 partners. Zij delen hun praktijkervaring met het management van Microsoft Corp. Deze informatie en feedback wordt door Microsoft voornamelijk gebruikt voor verbeteringen in nieuwe product releases.

De eerst volgende Partner Advisory Council meeting staat gepland in november 2016. Inovativ is uitgenodigd om in Redmond aanwezig te zijn bij deze meeting.