Publieke sector sessie: Maak kennis met hybrid cloud i.c.m. Microsoft Azure

Cloud Computing, het afnemen van gecentraliseerde ICT-applicaties via het internet, is goedkoop, flexibel, groen, innovatief en beheersbaar. Het is een goede optie om op een veilige manier kosten te besparen en flexibel te kunnen zijn zodat u zich kunt richten op uw kerncompetenties.

Bij een (hybride) cloud is het van groot belang dat uw organisatie een heldere strategie en uitvoeringsplan heeft. Als deze ontbreken, wordt de cloud al snel een onbeheersbare chaos.

Op 16 maart organiseren Microsoft, inovativ en Hewlett Packard Enterprise een publieke sector sessie over hybride cloud waarin Microsoft Azure een centrale rol speelt. Gemeente Breda zal tijdens deze ochtend ingaan op de manier waarop hun transitie naar een hybride cloud omgeving op basis van Azure heeft plaatsgevonden en zal de learnings van deze ‘journey’ met delen.

Wij bieden u daarbij inzicht in een gezamenlijke oplossing waarin verzorging en ontzorging centraal staan, waarbij u geadviseerd wordt over uw transitiestrategie en het integratieproces voor u geregeld wordt zodat applicaties daadwerkelijk op het juiste platform terechtkomen, met veel aandacht voor security en compliance.

Agenda
10.00 uur: Welkom - Martin van Seventer
10.10 uur: Datacenter modernisatie en Microsoft - Bert Wolters
11.00 uur: HPE Azure Private Cloud - Martin van Seventer
11.30 uur: Azure Stack ervaringen & roadmap - Bert Wolters
12.00 uur: Klantcase Gemeente Breda - Dennis Stakenburg
12.30 uur: Afsluiting & lunch

Deze informatieve ochtend vindt plaats op donderdag 16 maart van 10.00 - 13.30 uur bij HPE (Startbaan 16, Amstelveen). Klik hier om u in te schrijven.

Start nu met uw transitie naar de hybrid cloud! We zien er naar uit u te mogen begroeten op 16 maart aanstaande.