Training
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
T: +31 20 890 91 00
info@inovativ.nl
Bewolkt
20 Nov.

Seminar Derde Dinsdag in november - 20 nov. 2012

Hoe doet de publieke sector meer met minder door slimmer te werken?

Voor organisaties die actief zijn in de publieke sector zijn het geen gemakkelijke tijden. De economie heeft het moeilijk, de financiële sector piept en kraakt en het huishoudboekje van de overheid wordt hard geraakt.
 
Tegelijkertijd nemen verwachtingen over prestaties en kwaliteit van organisaties in het publieke domein alleen maar toe. Zowel de samenleving als het politiek bestuur nemen met steeds minder genoegen en eisen transparante en efficiënte organisaties die publieke middelen op een doelmatige manier aanwenden.

Deze tijd vraagt creativiteit en inventiviteit van bestuurders en leidinggevenden in het publieke domein. Hoe doe je meer met minder door slim gebruik te maken van informatie technologie? Wat valt er te leren van andere organisaties die met dezelfde uitdagingen worstelen?
Op de Derde Dinsdag van November, exact twee maanden na Prinsjesdag, vertellen organisaties uit de publieke sector elkaar hoe ze slim gebruik maken van informatie technologie om het maximale uit hun organisatie te halen en wat de technologie van Microsoft daarin voor ze betekent.

Inovativ en haar partners nodigt u daarom van harte uit voor een middag vol inspiratie en kennisdeling. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma
13.00 uur: Ontvangst met koffie en thee en broodjes
13.30 uur: Peter Faber: Het ABC voor resultaatgericht werken
14.15 uur: Parallelsessies aan de hand van praktijkvoorbeelden
15.00 uur: Pauze
15.15 uur: Parallelsessies aan de hand van praktijkvoorbeelden
16.10 uur: Paneldiscussie
17.00 uur: Afsluiting en borrel

Voor meer informatie over de parallelsessies kunt u de website bezoeken via: www.derdedinsdag.eu. Hier vindt u ook de link om u in te schrijven voor dit gratis event.

Locatie
Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Heeft u vragen over dit event dan kunt u contact opnemen met inovativ via 020-8909100 of via info@inovativ.nl.