Training
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
T: +31 20 890 91 00
info@inovativ.nl
Bewolkt

Windows 8: het meest flexibele besturingssysteem tot nu toe, is af!Iets
meer dan een jaar geleden kregen we de eerste kijk in hoe Windows opnieuw uitgevonden zou worden. Sindsdien heeft inovativ met vele (prospect) klanten meetings gehad en gesproken over hoe Windows 8 by design klaar is voor de enterprise en hoe het gaat werken voor hun business.

Het is u dan vast ook niet ontgaan dat Microsoft woensdag, op 1 augustus 2012, aangekondigd heeft dat Windows 8 gereed is (RTM) en dat het nu breed beschikbaar zal worden gesteld.

Deze mijlpaal van Windows 8 betekent dat het besturingssysteem nu gereed is voor adoptie en dat hardware partners hun specifieke oplossingen kunnen gereed maken voor de algemene beschikbaarheid op vrijdag 26 oktober 2012. En terwijl deze mijlpaal belangrijk is voor deze partners, geeft het ook aan dat bedrijven ook snel gebruik kunnen gaan maken van Windows 8 Enterprise editie.
 
 
Hoe snel? Een blog artikel op Blogging Windows geeft duidelijk aan wanneer voor wie Windows 8 beschikbaar komt. Als u klant bent met software assurance voor Windows of IT professional dan kunt u op 15 augustus aanstaande via respectievelijk de Volume License Service Center (VLSC) of TechNet de software downloaden zodat u met tests en pilots kunt starten en de adoptie van Windows 8 Enterprise in uw bedrijf kunt beginnen. Klanten zonder software assurance kunnen vanaf 1 september Windows 8 kopen via Volume License Resellers.

En daarbij: mocht u dat nog niet hebben, dan raden we u aan te overwegen om de MDOP oplossing te nemen als toevoeging op uw contract om het meeste uit Windows te halen. Vele van onze klanten hebben namelijk een strategie waarin ze de vele Windows mogelijkheden moeten kunnen beheren, gebruikersproductiviteit moeten en willen optimaliseren en applicaties willen kunnen virtualiseren. MDOP kan hierbij helpen.
 
Dus hoe ga ik dan nu te werk als ik nog op Windows XP of Vista zit of juist op Windows 7? Terwijl u start met de evaluatie van Windows 8 raden we aan om de uitrol van Windows 7 gewoon voort te zetten en af te maken. Er is een enorme goede comptabiliteit tussen Windows 7 en Windows 8 zodat het makkelijk is om Windows 8 naast Windows 7 te draaien. Zit u nog op XP of Vista en wilde u net aan de Windows 7 uitrol beginnen? Start dan direct met Windows 8 uitrol.

 

 
Wacht niet om Windows 8 ook zelf uit te proberen, ook niet als u nu al Windows 7 draait. Gebruik deze evaluatie om zelf te ondervinden hoe Windows 8 verandert hoe mensen zaken doen. Klanten laten ons nu al weten dat Windows 8 onderdelen zoals de Windows 8 apps, nieuwe hardware oplossingen zoals Tablets, Windows to Go, verbeterde security, DirectAccess en desktop virtualisatie verbeteringen ze helpt bij het direct realiseren van waarde en betere ondersteuning van de business – van verbeterde mobiliteit tot het verkrijgen van nog meer grip. Juist doordat Windows 8 het meeste gepersonaliseerde besturingssysteem tot nu toe is, past het eigenlijk in elke situatie en scenario.
 
Vanaf komende maand organiseert inovativ kosteloze mini-evenementen in haar nieuwe Experience Center in Amstelveen om Windows 8 en al haar functies live te tonen. Klanten en andere geïnteresseerden kunnen dan zelf, onder leiding van onze specialisten waaronder enkele Microsoft MVP’s, ervaren hoe Windows 8 kan helpen. Ook toont inovativ de nieuwe Windows 8 tablets en wordt getoond hoe je simpel kunt migreren.

Ook bijwonen? Neem contact op via info@inovativ.nl voor data en beschikbaarheid.