VolkerWessels

VolkerWessels innoveert op het gebied van virtueel bouwen. Het wordt steeds belangrijker een indruk te krijgen van het eindresultaat van een project. Haalbaarheid is daarbij een belangrijke factor. Zo wordt er nu ook mixed reality in gezet. De Microsoft HoloLens wordt door VolkerWessels ingezet om de mixed reality omgeving te creëren.

Lees verder
Aevitae

250.000 klanten, 800.000 papieren declaraties en ruim zes miljoen digitale declaraties per jaar. Aevitae heeft heel wat data te verwerken. Met een hybride cloud platform versterkt inovativ de innovatiekracht van deze compacte organisatie. Dit alles zonder concessies aan de kwaliteit en met behoud van regie.

Lees verder
Ordina

Sinds begin dit jaar biedt Ordina haar klanten Clouddiensten aan via het Microsoft-platform. Met behulp van inovativ is Windows Azure Pack geïnstalleerd. Met dit Cloudplatform voorziet Ordina haar klanten van een selfservice portaal, waarmee zij eenvoudig zelf nieuwe servers, websites of databases kunnen aanmaken en beheren.

Lees verder
KPN

Met CloudNL biedt KPN organisaties een veilige, betrouwbare cloud, waarbij data en applicaties binnen Nederland en door Nederlandse ingezetenen worden beheerd. Inovativ hielp KPN bij de bouw van het CloudNL-platform op basis van Windows Azure Pack.

Lees verder
DUO+

Veranderende wetgeving, overheveling van taken vanuit de Rijksoverheid; gemeenten krijgen steeds meer taken op hun bord. De middelen nemen niet toe, dus wordt de oplossing gezocht in ambtelijke samenwerking. De gemeenten Uithoorn, Diemen en Ouder-Amstel bundelen hun krachten in samenwerkingsverband DUO+.

Lees verder
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Dankzij een kostenefficiënte webgestuurde oplossing voor keten­monitoring signaleert Ziekenhuis Gelderse Vallei vroegtijdig fouten. Samen met het ziekenhuis ontwikkelde inovativ een overzichtelijk dashboard binnen System Center Operations Manager (SCOM) plus een managementpack voor Cloverleaf.

Lees verder
Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht wilde medewerkers 24/7 toegang tot gebruikersondersteuning bieden. Inovativ zorgde er met Microsoft System Center Service Manager en Cireson voor dat gemeenteambtenaren nu zelf hun serviceverzoeken kunnen indienen in een selfserviceportaal.

Lees verder
Gemeente Amersfoort

Dankzij ketenmonitoring op basis van System Center Operations Manager hebben businessmanagers 24/7 inzicht in de beschikbaarheid van diensten als basisregistratie, paspoortuitgifte en website.

Lees verder
Gemeente Zeist

De gemeente Zeist omarmt het Nieuwe Werken. Dat levert een forse besparing op en wordt bijzonder gewaardeerd door werknemers. Die zien op touchscreens direct waar nog een bureau vrij is.

Lees verder
V&SH - StorSimple case

Kostentechnisch was het voor V&SH veel interessanter om een groot deel van de data via StorSimple in de cloud te zetten en op die manier beschikbaar te houden voor onze medewerkers. Zij vroeg Inovativ om de implementatie te doen.

Lees verder
The Sourcing Company

Met behulp van de van HPE Azure Private Cloud (HP APC) op basis van Microsoft-technologie heeft The Sourcing Company een geïntegreerd, modulair en gevirtualiseerd, schaalbaar cloudplatform gecreëerd waarvan alle klanten probleemloos tegelijkertijd gebruik kunnen maken. Met dit cloudplatform wil het een jaarlijkse verdubbeling van de activiteiten opvangen.

Lees verder
KLM

Inovativ ontwikkelde voor KLM een private cloud. Resultaat: de doorlooptijd van een aanvraag voor extra servercapaciteit is teruggebracht van 42 dagen naar enkele uren. De procedure is volledig geautomatiseerd.

Lees verder
KPMG

KPMG wilde de middelen voor interne audits en monitoring verbeteren en de kerndiensten van de IT-afdeling beter inzichtelijk maken. Inovativ hielp KPMG om de mogelijkheden van SCOM en SCCM beter te benutten.

Lees verder
KAS BANK

Voor KAS BANK zijn soepele workflows onontbeerlijk. Om de ICT-dienstverlening te verbeteren richtte de bank samen met inovativ een intern verbeterprogramma in, met SCOM, SCCM en SCSM.

Lees verder
Endemol

Endemol wilde de regie over de ICT weer naar binnen halen. Met SCOM voor de monitoring en SCCM voor de automatische uitrol van systemen droeg inovativ hier in belangrijke mate aan bij.

Lees verder
V&SH

Bouwplaatsautomatisering met slimme apps? Bij V&SH hebben medewerkers via mobile devices overal en altijd toegang tot actuele projectgegevens, óók vanaf de bouwplaats. Dat bespaart veel tijd, werk en papier.

Lees verder
Waterschap Rijn en IJssel

WRIJ waarborgt de veiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid van water stilletjes achter de schermen. Binnenshuis helpen SCCM en SCOM de IT’ers hun werk onzichtbaar te blijven doen.

Lees verder
Gemeente Langedijk

De gemeente Langedijk vroeg inovativ de monitoring van de gemengde IT-omgeving (met servers op Windows, Oracle en VMWare) te verbeteren. De gemeente wilde hiervoor SCOM.

Lees verder
XS4ALL

Voor XS4ALL is inovativ al sinds 2007 de vaste sparringpartner. We implementeerden diverse onderdelen van de System Center Suite en namen samen deel aan een TAP-programma

Lees verder
Allseas

Allseas kreeg een standaard IT-omgeving, met minder problemen, minder kosten, meer inzicht in werkplekken. Via SCCM-rapportage is er altijd inzicht in de stand van zaken, zelfs offshore.

Lees verder
British Telecom

BT wilde de dienstverlening optimaliseren. Na een geslaagde Proof of Concept implementeerde inovativ SCOM. BT heeft nu verbeterd proactief beheer en betere rapportagemogelijkheden.

Lees verder
CZ Zorgverzekeringen

CZ Zorgverzekeringen zocht een oplossing voor monitoring. Binnen een TAP-programma’s inplementeerde inovativ SCOM. CZ heeft nu betere ketenbewaking en denkt in diensten in plaats van in servers.

Lees verder
Eshgro

Eshgro – toonaangevend aanbieder van clouddiensten – wil klanten de beste technologie bieden. beheert efficiënt de infrastructuur voor clouddiensten innoveert voortdurend op basis van een pay-as-you-go model.

Lees verder
FNV Bondgenoten

FNV Bondgenoten vroeg inovativ voor de implementatie van SCOM. Bij dit project hoorde een hands-on-training, waar we alle benodigde kennis, documenten en functionaliteiten overdroegen.

Lees verder
Gasunie

Bij Gasunie implementeerde inovativ SCOM met volwaardige ketenmonitoring in de BIB-omgeving. Daarnaast een Private Cloud-oplossing, met een centrale rol voor System Center-producten. en de Nieuwe Werkplek.

Lees verder
IHC Merwede

Als technologie-gedreven schepenbouwer leunt IHC Merwede zwaar op de IT-dienstverlening. Inovativ deed een Proof of Concept assisteerde bij de implementatie van SCOM.

Lees verder
ING Real Estate

Bij ING nam inovativ deel aan project REUNITE, met als doel de IT-infrastructuur te vernieuwen en standaardiseren. We waren betrokken bij Monitoring en Applicatie en Werkplek Deployment.

Lees verder
Inholland

Hogeschool Inholland wilde met monitoring, reporting en notificering zijn IT-beheer professionaliseren. Inovativ implementeerde SCOM en hielpen Distributed Applications opzetten.

Lees verder
Intomart

Intomart GFK wilde geprofessionaliseerd ICT-beheer en vroeg inovativ System Center Essentials 2007 te implementeren, een geïntegreerde oplossing voor monitoring, softwaredistributie en patchmanagement.

Lees verder
Karmac Groep

De Karmac Groep vroeg inovativ de server-infrastructuur te verbeteren met onder meer VMM en SCCM. Hyper-V verzorgt de volledige, hoog-beschikbare servervirtualisatie. SCOM regelt de monitoring.

Lees verder
Martinair

Luchtvaartmaatschappij Martinair Holland NV vroeg inovativ bij het ontwerp en de uitrol van de Windows 7-werkplek met behulp van SCCM. De ‘ideale situatie voor de eindgebruiker’ was het uitgangspunt.

Lees verder
Ministerie van Economische Zaken

Na een uitgebreide selectieprocedure vroeg EZ inovativ voor de migratie van SCOM. Het project omvatte verder bewaking van het VMware-platform, de Blackberry dienstverlening en de Oracle-databases.

Lees verder
Natuurmonumenten

Natuurmonumenten was al voorzien van een SCOM-omgeving. Inovativ deed een healthcheck van de omgeving, implementeerde Distributed Applications en verbeterde de SCOM-omgeving.

Lees verder
NIFV

NIFV wilde geprofessionaliseerd beheer van de IT-omgeving met System Center Essentials. Inovativ assisteerde hierbij. NIFV kan nu vanuit één centrale console zijn gehele IT-omgeving beheren.

Lees verder
PwC

PwC vroeg inovativ voor een Proof of Concept met SCOM. Doel: inzicht in serviceketens, networkmonitoring, (SLA-)rapportages en monitoren. Hierna implementeerde en migreerde inovativ SCOM.

Lees verder
Rabobank

Rabobank wilde de besturingssystemen op ruim 15.000 werkplekken wereldwijd vervangen. Het vroeg inovativ om Operating System Deployment (OSD) in SCCM te implementeren en configureren.

Lees verder
Rijksdienst Wegverkeer

De Rijksdienst Wegverkeer migreerde alle IT-kerndiensten naar een Microsoft-gebaseerd platform. Inovativ ontwierp de beheercomponenten: SCOM en SCCM, en later ook Derdack Enterprise Alert software.

Lees verder
SNS Reaal

SNS Reaal vroeg inovativ voor een nieuwe monitoringoplossing. Met SCOM kunnen systeembeheerders, management én klanten bouwen op een inzichtelijk, kostenefficiënt en betrouwbaar systeem.

Lees verder
TMF Group

TMF Group wilde meer grip te krijgen op lopende contracten en de inkoopkracht. Het vroeg inovativ bij de implementatie van SCSM, aangevuld met het managementpack voor IT Asser Management van Provance.

Lees verder
Univé

Univé wilde een remote-accessoplossing die aansloot op het Nieuwe Werken. Na een Proof of Concept met DirectAccess stelden we de architectuur vast, migreerden we de software en verzorgden we training.

Lees verder
Vestia

Woningcorporatie Vestia vond het IT-landschap té complex. We implementeerden Patch Management in SCCM, verzorgden training en ontwikkelden duidelijke processen. Het IT-team kreeg weer grip en controle op de materie.

Lees verder
VvAA

VvAA vroeg om hulp bij de implementatie van Data Protection Manager en deed een TAP met SCSM. Voor monitoring van de website – belangrijk in de dienstverlening – implementeerden we SCOM.

Lees verder
Zwitserleven

Zwitserleven wilde meer inzicht in de capaciteit en vroeg inovativ om hulp bij implementatie van SCOM. Ook namen we Windows Servers op in de monitoringinfrastructuur en voegden Unix-systemen en appliances als firewalls toe.

Lees verder