7 redenen om te kiezen voor inovativ

Natuurlijk kunnen u we uitleggen waarom inovativ de beste Microsoft-partner voor uw organisatie is. Maar onze klanten en partners kunnen dat veel beter. Zeven redenen die we vaak terughoren: 


undefined1. Rabobank:
“Succesvolle projecten dankzij hun 
kennis en de relatie met Microsoft.”

“Vanuit de meerjarenvisie van Rabobank WRR ITI wilden we het Microsoft-platform als interne dienst gaan leveren, met Windows Azure Pack bovenop de bestaande Hyper-V-omgeving. Inovativ deed eerder al succesvolle System Center-projecten bij ons; we vroegen hen ook voor de architectuur van deze oplossing. Hun specialisten helpen ons bij ontwerp, bouw en automatisering van de onderdelen. Mede dankzij hun kennis en hun relatie met Microsoft zetten we samen een succesvol project neer.”
Henk Jan Boer, Manager Windows Server Platform

Meer over de case
undefined

2. Microsoft:
"Inovativ weet alles van Microsoft-producten.”

“De specialisten van inovativ weten alles van Microsoft-producten. Al in een vroeg stadium omarmen ze nieuwe technologie, zodat ze projecten met succes afronden. Ze schurken dicht tegen het hoofdkantoor van Microsoft in de VS aan, hebben korte lijnen met de developers zelf. Daardoor zijn ze vaak als eerste in Nederland op de hoogte van ontwikkelingen. Dat is vrij uniek. Zelfs wij doen wel eens een beroep op hun contacten met de VS.” 
Menno Barger, Partner Account Manager

Meer lezen
Visser & Smit Hanab

3. Visser & Smit Hanab:
“Inovativ wist precies wat er mogelijk was.”

“Met inovativ is het plezierig samenwerken. Wij gaven aan wat er was en waar we naartoe wilden en zij wisten wat de mogelijk was. Ook dankzij de strategische partnerships met Microsoft en HP. In overleg kregen we een oplossing op maat, afgestemd op onze wensen voor nu en de toekomst. Inovativ heeft een duidelijke visie op technologische ontwikkelingen. Die helpen ons in de hevige concurrentiestrijd in de branche. We konden de oplossing snel opleveren; mede dankzij de kennis en ervaring van inovativ.
Ad Sieses, Manager ICT 

Meer over de case
Waterschap Rijn en IJssel

4. Waterschap Rijn en IJssel:
“Enthousiaste club waar we een klik mee hebben.”

“Na installatie hebben we de managementpacks zelf ingeregeld. Een flinke kluif werk. Gelukkig kregen we on the job training van inovativ. Ze zijn een enthousiaste club waar we een goede klik mee hebben. Dat we ons er uitgebreid in hebben verdiept betaalt zich trouwens zeker terug.” 
Wim Oonk, Adviseur ICT

Meer over de case

5. KPMG: “Strategisch partnership.”

“Al jarenlang is inovativ onze partner voor Microsoft-oplossingen. Na monitoring en werkplekbeheer hielpen ze ons in 2014 onze procestooling te vervangen door SCSM. Nu leveren we onze diensten nog beter en sneller. Momenteel werken we met Inovativ samen om ons VMware-platform te vernieuwen naar Hyper-V. We zien de samenwerking als een strategisch partnership”
Eric van den Broek, CIO (KPMG NL)

Meer over de case
undefined

6. TAQA:
“Succesvolle samenwerking, het was constructief, inspirerend en fun.”

“Na een uitgebreide RFP en selectie kozen we inovativ voor de internationale implementatie van SCCM. We wilden het beheer van applicaties en werkplekken bij TAQA wereldwijd professionaliseren. Onze samenwerking was zeer succesvol met een uitstekend resultaat. Het project zelf was constructief, inspirerend en fun. We kijken terug op een mooie tijd met het projectteam en zien er naar uit om de – nu al duidelijk zichtbare – resultaten in gebruik te nemen. Voor nieuwe projecten vragen we inovativ zeker weer.”
Leendert Verhoeff, Head of IT Operations (Abu Dhabi)