De belofte van inovativ

Uw organisatie heeft doelstellingen. Inovativ helpt u die te behalen. Dat doen we met ons hele team. Van consultant tot backoffice en van developer tot ICT-architect. Samen maken we onze belofte waar.

We doen wat we zeggen
Als inovativ doen we niet aan mooi-weer-verhalen. Nergens voor nodig – we zien volop mogelijkheden in de realiteit. En komt u tijdens een traject voor onverwachte uitdagingen te staan? Dan doen we ons uiterste best om u weer op de goede weg te helpen.

U werkt graag met ons samen
Er werken bij ons geen verkopers of accountmanagers. Onze consultants adviseren u en implementeren zelf de oplossing. Persoonlijk contact en korte lijnen, dan weet u waar u aan toe bent.

Eén contactpersoon, een zee aan expertise
Al komt er maar één consultant bij u, achter hem staat een compleet team. Met een zee aan ervaring, kennis en creatief inzicht. We kiezen voor samenwerken en focussen op waar we goed in zijn.

Werkwijze
We willen waarborgen dat elk project goed wordt uitgevoerd en dat bij uw organisatie direct kennis wordt opgebouwd. Daarom bouwen we onze projecten op volgens een vast stramien:

  • Inventory We analyseren de bestaande omgeving, schonen hem op en bereiden hem voor voor een project.
  • Requirements In een workshop bepalen we samen met u aan welke eisen en wensen de oplossing moet voldoen.
  • Design In samenspraak met u maken we het design.
  • Bouw Uw medewerkers zijn verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe platform. Dat heeft als grootste voordeel dat de kennis over het nieuwe platform direct bij hen ligt.
  • Migratie De bestaande omgeving wordt gemigreerd naar het nieuwe platform. Bij een 'green field' omgeving bestaat deze fase alleen uit ingebruikname van het nieuwe platform.
  • Documentatie We documenteren het gehele project uitgebreid en dragen het aan u over.