Samenwerking QSight IT: Guiding & Exploring 


Om nog beter aan te sluiten bij de eisen van deze tijd is inovativ in 2014 een strategische samenwerking met QSight IT (voorheen Qi ict) aangegaan. De bedrijven zijn nauw gelieerd, waarbij inovativ diepgaande expertise van Microsoft inbrengt en QSight IT zorgt voor de ‘fabric’. Dat levert een scala aan nieuwe mogelijkheden op voor opdrachtgevers.

Innovatieve oplossingen
QSight IT is de grootste 100% Nederlandse IT specialist op het gebied van (cyber)security issues, storage en kostenbesparende netwerkoplossingen.

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf QSight ITmet absolute focus op networking, cloud, security & risico management. Organisaties uit de sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing en Business Services behoren tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod omvat, naast het leveren en integreren van IT technologie, ook eencompleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten. QSight IT heeft partnerships op strategisch niveau met partijen als Cisco, Check Point, F5 Networks en Microsoft.

Security- en netwerkprofessionals
QSight IT beschikt over een Security Operations Center (SOC) en een Network Operations Center (NOC), strategisch verspreid over meerdere locaties en 24/7 bemand. Onze teams van security- en netwerkprofessionals gebruiken technieken zoals Big Data, Machine Learning en Artificial Intelligence om cyberdreigingen vroegtijdig op te merken, af te wenden en IT kostenefficiënt te managen.

Wet- en regelgeving
Daarnaast helpt QSight IT organisaties te voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius. Met een vooruitziende blik realiseert QSight IT complexe projecten. Door te onderzoeken, te verkennen en een gidsende functie in te nemen begeleidt QSight IT haar klanten naar een omgeving waarin IT de business ondersteunt en security gewaarborgd is.

Historie
QSight IT is in 2016 ontstaan uit een fusie tussen Onsight en Qi ict. Twee IT specialisten die in de vakgebieden security, networking en storage hun sporen verdiend hebben. Door het samengaan van Qi ict en Onsight is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist ontstaan.

Kijk voor meer informatie op www.qsight.nl.