Werken bij inovativ

Inovativ is uniek. In wat we doen, en vooral in hoe we dat doen. Ons team loopt harder en denkt slimmer. Het bestaat uit mensen van wereldklasse, die elk specialist zijn in hun eigen vakgebied. We zijn altijd op zoek collega’s die net als wij technologie tot in de puntjes willen doorgronden. En die net zo gedreven zijn als wij om oplossingen van topniveau neer te zetten.

Uitdagende werkomgeving
Als dynamische organisatie ondersteunen we grote, (inter)nationale bedrijven bij de implementatie en het gebruik van Microsoft-oplossingen voor platform en productivity. Onze kennis en ervaring leveren we in de vorm van consultancy. Met als grote kracht dat we als team opereren. Dat levert interessante projecten op en werk in een veelzijdige, inspirerende omgeving. Kennis en een persoonlijke benadering staan voorop. Die aanpak wordt gewaardeerd, dat blijkt wel uit ons groeiende klantbestand.

Collega’s van niveau
Niemand heeft zo veel kennis van Microsoft-technologie als inovativ. We hebben niet voor niets elf MVP’ers in huis. Grote kans dat je ons kent van onze blogs, presentaties en community-activiteiten. Om bij ons te werken heb je dan ook diepgaande kennis nodig van het Platform & Productivity-portfolio van Microsoft. En je bent enthousiast en gedreven. Net als wij eigenlijk.

Hoe weet je of je bij inovativ past?
Je bent deskundig en in het bezit van de hoogste certificeringen.
Je bent nieuwsgierig en wilt op topniveau sparren met collega’s.
Je hebt de ambitie om verder te gaan dan anderen en vertoont creatieve durf.
Jouw integriteit uit zich in wederzijds respect en het onderhouden van langetermijnrelaties.
Je hebt passie voor ICT en wilt voor elke klant de beste oplossing.
Je ervaring in jouw vakgebied sluit aan bij het niveau van onze projecten.

En past inovativ bij jou?
Een goed marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden spreken vanzelf. Net als werken met de nieuwste technologieën en deelname aan Microsoft-evenementen. Maar we gaan verder. We vinden: je haalt het beste in jezelf naar boven als je je goed voelt. Daarom streven we naar balans tussen privé en werk. We willen dat je energie krijgt van werken. Als consultant krijg je inovativ tijd – tijd om jezelf te ontwikkelen. Om ideeën en inspiratie op te doen, te sparren met collega’s, om te leren en te experimenteren. We geven je graag de ruimte om ideeën om te zetten in kansen.

Kom in gesprek
Denk je dat inovativ en jij bij elkaar passen? Neem dan contact met ons op. Voor een gesprek over techniek, om te sparren met een consultant of om jouw mogelijkheden bij inovativ te bespreken. Benader één van onze consultants of stuur ons een e-mail.