Awards

Niemand heeft zo veel kennis van Microsoft-technologie in huis als inovativ. Dat ziet u terug in onze succesvolle implementaties, maar ook in de erkenning die we van Microsoft zelf krijgen. Zoals onze status als Microsoft Gold Certified Partner. De tien MVP’s in ons team. Het feit dat we keer op keer worden uitgenodigd voor TAP-programma’s. En de onderscheidingen die we krijgen voor onze implementaties.


undefinedMicrosoft Partner Network

Al direct bij de oprichting was inovativ Microsoft Gold Certified Partner. Ook dragen we de titels Gold Cloud Platform, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Device & Deployment, Gold Enterprise Mobility Suite en Gold Communications. Hiervoor voldoen we aan de strenge eisen van Microsoft. Uiteraard ontbreken ook cloudcertificeringen als Azure Circle Partner en Cloud Accelerate Partner niet. Als StorSimple Partner is inovativ bovendien gecertificeerd om oplossingen voor hybride cloudstorage te positioneren en implementeren.

Preferred Partner
Inovativ is Preferred Partner voor Microsoft Consulting Services (MCS). Dit is een zeer selecte groep van veertig partners in Nederland.

Microsoft Partner Advisory Council
Inovativ is lid van de zeer selecte groep partners die onderdeel zijn van het Microsoft Partner Advisory Council (PAC). Het PAC geeft Microsoft de mogelijkheid om waardevolle feedback te krijgen over haar producten en services en hoe deze zijn toegepast bij klanten. Kennisdeling is een belangrijk onderdeel van het PAC. Daarentegen krijgt inovativ in een vroeg stadium informatie over de roadmap van Microsoft zodat inovativ haar klanten beter kan adviseren en eventueel onderdeel kan laten zijn van een Rapid Deployment Program waarbij Microsoft technologie in een vroeg stadium geïmplementeerd wordt bij een klant. Met haar deelname aan het PAC verstevigd inovativ haar positie als top tier cloud partner van Microsoft.

undefinedTier-1 Cloud Solution Provider
Inovativ is gekwalificeerd Tier-1 Cloud Solution Provider (CSP) van Microsoft. Als CSP Tier-1 partner zijn wij in staat om naast de implementatie van Office 365, Enterprise Mobility Suite en Azure diensten ook de facturatie en het support uit handen te nemen. Dus: geen rompslomp meer rondom facturatie. En een implementatie door specialisten van inovativ, en support op het hoogste niveau door LiveCare.

TAP-programma’s
Als inovativ worden we regelmatig geselecteerd voor Technology Adoption Programs (TAP-programma’s). In deze zogenaamde bètaprogramma’s implementeren we al in een vroeg stadium nieuwe software. Daarbij werken we nauw samen met de klant én met het Product Development Team van Microsoft VS. Alle partijen profiteren hiervan – de klant niet in de laatste plaats. Door de TAP-programma’s doen we diepgaande ervaring op met software en bouwen we onze kennisvoorsprong verder op. Daarbij hebben we korte lijnen met de developers zelf – contacten die we ook ná de implementatie kunnen aanspreken.

undefinedundefinedMicrosoft Managed Partner
Inovativ is Managed Partner van Microsoft. Dat houdt in dat we gezamenlijk aan business development doen. En we zijn één van de weinige Microsoft Services Ready Partners: we voeren in samenwerking met of in opdracht van Microsoft Consulting Services projecten rond deze oplossing uit.

undefined
Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s)      
    
Bij inovativ werken maar liefst tien Microsoft Most Valuable Professionals. Er is in Europa geen bedrijf dat er meer heeft. Microsoft kent de titel vier keer per jaar toe aan een selecte groep IT-specialisten. Voorwaarden: excellente kennis van en ervaring met Microsoft-technologie. En die kennis weer delen in community’s en forums, via eigen websites of blogs. Wereldwijd zijn er slechts 4000 MVP’s. Dankzij hun gedegen praktijkervaring hebben ze een bijzondere status bij Microsoft. Dat betrekt hen bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Elk jaar hebben ze bovendien hun eigen wereldwijde ‘summit’ waar ze direct worden bijgepraat door de developers zelf.

We hebben MVP's in diverse categorieën. Kurt van Hoecke, Maarten Goet, Christopher Keyaert, Ben Gelens en Mark Scholman zijn MVP voor Cloud & Datacenter Management. Bert Wolters is benoemd tot Azure MVP en Jaap Wesselius is Office 365 MVP. Hans Vredevoort en Darryl van der Peijl zijn Hyper-V MVP. Ronny de Jong en Arjan Vroege zijn Enterprise Mobility MVP.

undefinedPrivate Cloud Partner of the Year           
In juni 2012 werd inovativ uit ruim 3000 inzendingen gekozen tot wereldwijd finalist voor de Microsoft Private Cloud Partner of the Year Award. De award onderscheidt partners die buitengewone Private Cloud-oplossingen leveren op basis van Microsoft-technologie. We kregen in juli 2012 uiteindelijk de wereldwijde onderscheiding voor onze innovatieve Private Cloud voor KLM.

undefinedTop Cloud Performer of the Year
In juli 2014 werd inovativ wereldwijd benoemd tot Top Cloud Performer. Dat is een mooie erkenning voor onze toekomstzekere cloudoplossingen.

Microsoft Government Cloud Partner of the Year
Microsoft onderscheidde inovativ met de Microsoft Government Cloud Partner of the Year Award 2015. Dit is een erkenning voor het feit dat inovativ behoort tot de top van ICT-dienstverleners voor de overheid.

Enterprise Mobility Suite Red Carpet Partner
Inovativ is de enige Microsoft Enterprise Mobility Suite Red Carpet Partner in Nederland. We hebben diepgaande kennis van de laatste stand van zaken en hebben unieke informatie over de roadmap van deze oplossing. Door het partnerschap maken we aanspraak op Microsoft-funding voor projecten rond de Enterprise Mobility Suite. We werken rond de oplossing overigens nauw samen met Microsoft in Redmond en Nederland.