Azure University

undefinedAzure University van inovativ begeleidt IT-professionals naar het optimale kennisniveau in Microsoft cloudgebieden als Azure, Intune en Office 365. U kunt als professional diverse trajecten doorlopen. Zo bieden we training en individuele coaching, afgestemd op uw wensen en doelen. Daarbij brengen we eerst uw huidige kennisgebieden in kaart.

Naast maatwerktrajecten biedt de Azure University een brede range van masterclasses en workshops. Deze gaan diep in op de cursusstof en hebben een hoog kennislevel. De cursussen zijn dan ook gericht op de meer ervaren professional.

undefined
Training van bekende specialisten uit de community
 
Alle masterclasses en workshops van Azure University worden geleid door Senior Microsoft-consultants, Microsoft MVP’s en Microsoft Certified Masters, specialisten die hun kennis en ervaring hebben opgedaan bij het ontwerpen, implementeren, migreren en beheren van bedrijfskritische omgevingen. Met veel enthousiasme en oog voor de praktijk delen zij hun waardevolle expertise.

Voor vakmensen met de ambitie om door te groeien

Het ruime en gevarieerde trainingsaanbod Masterclasses en Workshops is bedoeld voor professionals die eraan toe zijn om een volgende stap te zetten waar het om kennis en inzicht gaat. Tijdens de trainingen ligt de nadruk op actuele cases. Ook wordt theoretische kennis in de praktijk gebracht. Onze experts delen kennis over de optimale toepassing van Microsoft cloudtechnologie via diepgravende interactieve sessies. Het zijn geavanceerde technische trainingen, met een proactieve insteek. Daarin maakt u kennis met de cloudoplossingen die u niet in een standaard Microsoft-training zult vinden.

Meer informatie

De trainingen en cursussen worden in ons eigen trainingscentrum in Amstelveen gegeven, maar we komen naar wens ook op locatie. Wilt u meer weten over het trainingsaanbod van Azure University? Download via onderstaande link ons trainingsaanbod. Heeft u vragen hierover?  Bel ons op +31 20 890 91 00 of neem via het formulier contact met ons op. We nemen graag met u de mogelijkheden door.