SilukEight - Winter 2017

In een wereld waar datalekken gemeld dient te worden aan de overheid en organisaties hun strategie aanpassen om de eindgebruiker te beschermen, wordt er gezocht naar oplossingen die dit bewerkstellen. Microsoft is zeer actief op het gebied van Security, Trust, Compliance & Transparency. Voor zowel cloud-oplossingen als ‘on-premise’-producten.

Het doel van dit digitale magazine is om mogelijke barrières op het gebied van veiligheid en beveiliging bij u, onze klant, weg te nemen door uitgebreid over de mogelijke oplossingen te informeren. Zo kunt u uw reis van Digitale Transformatie veilig voortzetten en zelfs versnellen.

Met variërende artikelen hopen wij u meer inzicht te geven en u mogelijk zelfs te kunnen enthousiasmeren voor het beter en sneller ‘upgraden’ van uw omgeving, zodat u daarin nóg veiliger kunt werken.

Wanneer u uitgebreidere informatie wenst over hoe Microsoft aankijkt tegen Security, Trust, Compliance & Transparency, kunnen wij u van harte aanbevelen om de presentatie van Brad Smith (President & Chief Legal Officer Microsoft) tijdens de World Wide Partner Conference 2016 te bekijken: Building a cloud for good. Een mooi vertrekpunt voor eventuele verdere verdieping op deze onderwerpen.

Gratis hét digitale securtity magazine lezen?


Vul uw e-mailadres in en u ontvangt de toegangscode voor SilukEight - hét digitale security magazine.

Bent u al in het bezit van een toegangscode? Dan kunt u deze hieronder invoeren: