Evenementen

Als inovativ delen we graag onze kennis. Er gaan geen twee weken voorbij of onze experts spreken ergens in Nederland of de rest van de wereld wel op een beurs, congres of summit. Ook zelf organiseren we regelmatig evenementen. Zo zijn we de drijvende kracht achter het jaarlijkse Experts Live, het grootste Microsoft-kennisevent voor en door de community. In ons Experience Center in Amstelveen organiseren we workshops en hands-on sessies. Of u ziet ons bij een Roadshow bij u in de buurt.

Roadshow: Enterprise Mobility Suite
Wat kiest u: ondersteuning voor mobile devices of beveiliging van data? Met de Enterprise Mobility Suite van Microsoft hoeft u niet meer te kiezen. U biedt gebruikers meer productiviteit met mobile device-ondersteuning en beveiligt gelijk uw bedrijfsinformatie. Inovativ praat u in één middag helemaal bij over de mogelijkheden. Vul het formulier in voor meer informatie.

Roadshow: The Modern Datacenter - Windows Server 2003 End of Support
Let op: op 14 juli 2015 eindigt de ondersteuning van Windows Server 2003. Dan zijn er niet langer officiële support, updates en patches beschikbaar. Ontdek tijdens een Roadshow in de buurt hoe u hier als organisatie op reageert.

Ga met inovativ naar Microsoft Brussel: Innovation Tour Studiereis - EBC Tour
De complexe, snel veranderende wereld dwingt u om ontwikkelingen goed bij te houden. Waar kan dat beter dan bij de bron? Inovativ organiseert samen met Microsoft op 11 oktober 2016 een studiereis naar Brussel. Bezoek het Executive Briefing Center bij Microsoft in Brussel. Meer informatie leest u hier

Studiereis Microsoft Datacenter Dublin
Wilt u een kijkje nemen achter de schermen van Microsoft en met eigen ogen zien waar uw data zich bevinden? Inovativ verzorgt studiereizen naar het Microsoft datacenter in Dublin. Hier worden onder meer Office 365 en Azure gehost. Meer informatie en data vraagt u aan via het formulier.

Customer Immersion Experience: welk ICT-probleem wilt u opgelost zien?
Onze Customer Immersion Experience Sessies geven u de mogelijkheid om ‘echte’ gebruikerservaringen te beleven. Meer informatie over de Customer Immersion Experience sessies vindt u hier.

Experts Live – hét event voor en door de community
Jaarlijks vindt het grootste Microsoft community-event van de Benelux plaats: Experts Live. Dit kennisevent wordt georganiseerd door en voor de community. Bekende sprekers en MVP’s uit binnen- en buitenland delen hun kennis over de laatste Microsoft-technologieën. Inovativ is al jaren de drijvende kracht achter het event. Meer informatie leest u hier.