Customer Immersion Experience
Welk ICT-probleem zie u graag opgelost?

Customer Immersion Experiences van Inovativ bieden u de mogelijkheid om een 'echte’ gebruikerservaring te beleven. De sessies hebben we opgezet in samenwerking met Microsoft. U krijgt geen losse demo, maar een hands-on ervaring. Immers: the proof of the pudding is in the eating.

Zelf aan de slag in levensecht scenario
De Customer Immersion Experience is zeker geen generieke demo van functies in het Microsoft-portfolio. Integendeel. U gaat zelf actief aan de slag met een geïntegreerd, real-life scenario. Bij de Customer Immersion Experience gaat het om zakelijk gerelateerde scenario's. Hoe zorgt u dat medewerkers mobiel productief kunnen zijn? Welke rol kunnen social media hierin vervullen? En hoe creëert u een omgeving waarin een verscheidenheid aan apparaten, zoals tablets, latops en smartphones, waarde toevoegt.

Waar loopt u tegen aan?
We bieden Customer Immersion Experiences aan rond twee thema’s: 'Het Nieuwe Werken' en 'Het Moderne Datacenter'. De programma’s worden aangepast aan de behoeftes van uw organisatie en helpt u inzicht krijgen in de uitdagingen waar u momenteel mee worstelt.

Wilt u de Customer Immersion Experience meemaken? Meld u kosteloos aan via het formulier.