Innovation Tour Studiereis – EBC Tour
Ga met inovativ naar Microsoft EBC in Brussel

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in Microsoft-technologie? Hebt u input nodig voor het bepalen van een IT-strategie? Wilt u sparren met Microsoft-specialisten en collega’s? Of heeft u specifieke vragen? Meld u dan aan voor de Innovation Tour Studiereis naar Brussel (Belgie). We organiseren de reis in samenwerking met Microsoft.

Naar Microsoft in Brussel
De Innovation Tour Studiereis gaat naar het Executive Briefing Center in Brussel. U ontmoet specialisten op het gebied van architectuur en (IT-)strategie. Ook krijgt u informatie over Microsoft Research. De studiereis duurt twee werkdagen.

Programma
Woensdag: Vertrek naar Brussel
Donderdag: Executive Briefing Center

Doelgroep
De Innovation Tour Studiereis is bedoeld voor businessmanagers, architecten en Chief Information Officers. Ook IT-managers met een high level view passen in de doelgroep. Om de studiereis optimaal te benutten, besteden we veel aandacht aan de voorbereiding. We inventariseren uw wensen en eisen – daar komen we op terug tijdens het bezoek aan het Executive Briefing Center.

Locatie
De Innovation Tour Studiereis vindt hoofdzakelijk plaats in het Microsoft Executive Briefing Center in Brussel.

Datum
De vertrekdatum is woensdag 25 mei 2016.

Heeft u interesse? Wilt u meer informatie of u direct aanmelden? Vul het formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie.