Roadshow: Enterprise Mobility Suite

Wat kiest u: ondersteuning bieden voor mobile devices of beveiliging van data? Allebei natuurlijk! Want met de Enterprise Mobility Suite van Microsoft hoeft u niet meer te kiezen. U biedt gebruikers meer productiviteit met mobile device-ondersteuning en beveiligt gelijk uw bedrijfsinformatie. Inovativ praat u in één middag helemaal bij over de mogelijkheden. Met onze Roadshow komen we ook bij u in de buurt.

De uitdaging: productiviteit vs. risico
Binnen de meeste organisaties is zakelijke e-mail cruciaal voor de bedrijfsvoering. Het is nodig dat medewerkers altijd toegang hebben, vanaf iedere locatie en vanaf ieder type device. Toepassingen als deze geven u als IT-professional de opgave om een balans te vinden tussen productiviteit voor gebruikers en het adequaat beschermen van bedrijfsinformatie. Mobile devices versturen informatie over publieke (wireless) netwerken, informatie kan gemakkelijk worden ‘verloren’ en ook diefstal is een risico. Maar... informatiebeveiliging mag niet ten koste gaan van de productiviteit van de gebruiker of een enorme belasting vormen voor de IT-afdeling.

De oplossing: Intune in EMS
De Microsoft Enterprise Mobility Suite bevat Intune. Die software lost bovenstaand probleem geheel op. Zo is het mogelijk om een gebruiker beperkte toegang te geven tot een on-premise Exchange-omgeving op basis van de status van zijn mobile device. U kunt met Intune dus on-premise services configureren. En er komen met elke update nieuwe mogelijkheden bij 

Fris uw kennis op tijdens de Roadshow
Wilt u meer weten over de Enterprise Mobility Suite? De inovativ Roadshow komt bij u in de buurt. Daar geven ervaren consultants antwoord op uw vragen. Informeer naar data via het formulier of bel +31 20 890 9100.

Programma
13:30 - 14:00: Inloop en registratie
14:00 - 14:15: Introductie
14:15 - 15:00: Visie Enterprise Mobility
15:00 - 15:15: Break
15:15 - 16:15: Enterprise Mobility Suite… The full story!
16:15 - 16:30: Afsluiting