Albert Neef


Consultant

Wat Albert Neef beweegt? Technische snufjes! Hij is continu op zoek naar de nieuwste en handigste gadgets. Hij noemt zichzelf niet voor niets een ‘gadgetfreak’. Dat straalt af op zijn werk, want ook daar wil hij steeds volledig op de hoogte zijn van de meest recente producten, software en ontwikkelingen.

Na zijn opleiding Applicatiebeheer en Informatica stoomde Albert linea recta door naar de IT. Hij begon als Workstation Support Engineer en ontwikkelde zich verder tot een uitermate efficiënte systeem- en SCOM/SCCM-specialist.

Inmiddels concentreert hij zich met name op Microsoft System Center producten, Enterprise Mobility + Security (EMS) en Microsoft Intune, gemotiveerd als hij is om de klant in alle opzichten te ondersteunen bij het optimaal beheren van werkplekken en mobile devices. Daarbij komt zijn grote voorliefde voor nieuwe materie goed van pas. In een mum van tijd maakt Albert zich de laatste ontwikkelingen en applicaties eigen en kan deze zo optimaal bij de klant implementeren. De bijbehorende overdracht van informatie aan de klant ligt hem ook na aan ’t hart.

Analytisch, structureel, perfectionistisch, volhardend. Dat zijn eigenschappen die bij Albert Neef horen."


Analytisch, structureel, perfectionistisch, volhardend. Dat zijn eigenschappen die bij Albert Neef horen. Het probleem moet minutieus doorgrond worden. Of zoals Albert het zelf verwoordt: "Het moet tot op het bot worden uitgezocht. De oplossing kan dan snel en systematisch ontwikkeld worden, moet vlekkeloos functioneren én ‘netjes’ opgebouwd zijn," aldus Albert.

In zijn vrije tijd is Albert eveneens een doorzetter, maar óók een levensgenieter. Conditiesporten als hardlopen, voetbal en mountainbiken worden afgewisseld met het koken van Franse of oosterse gerechten. Dat laatste vanzelfsprekend op gestructureerde wijze: met een goed recept.

Zit Albert daadwerkelijk een keer rustig op de bank, dan haalt hij nieuwe energie uit de - hoe kan het anders – ‘technische’ muziek! Met house, trance en hardstyle laadt hij zijn accu’s weer op.

@albertneef

Albert Neef @albertneef
RT @thekevinholman: QuickTip: Disabling SCOM workflows to optimize for large environments https://t.co/CrbGXzDDVV #SCOM
Albert Neef @albertneef
RT @thekevinholman: Updated my SCOM Agent Management Pack - added discovery for APM installed, tasks to Set Remotely Manageable to Yes. htt…
Albert Neef @albertneef
RT @thekevinholman: New guidance for SQL maintenance in SCOM 2016 - a must read for SCOM Admins: https://t.co/nfCv9EgXei #SCOM #SQLServer

Bottom line: Albert wéét waar hij het over heeft. Met hem als consultant vindt iedere klant de perfecte oplossing.

Bij inovativ sinds: 1 oktober 2016

Expertise: System Center, Microsoft Intune, Workplace & Mobile Devices Management

Klanten: Gasunie, DUO, Actium, Medisch Centrum Leeuwarden