André Kager


Werving- en selectieprofessional

André Kager was ooit één van de drie initiatiefnemers van inovativ. Nog steeds is hij nauw betrokken bij de organisatie: hij begeleidt de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Een essentiële rol – de mensen maken immers de organisatie.

"Ik wil kandidaten altijd
duidelijk maken hoe bijzonder
inovativ als werkgever is."


Door zijn betrokkenheid bij inovativ kent André de propositie als geen ander, zowel naar klanten als naar kandidaten. Hij weet precies wat professionals in hun mars moeten hebben om bij inovativ aan de slag te kunnen. Daarbij stelt hij zich op als entrepeneur en toetst hij tegelijkertijd of de kandidaat ook als persoon binnen het team past. Hij wil kandidaten altijd duidelijk maken hoe bijzonder inovativ als werkgever is.

In alles wat André doet zie je zijn plezier, enthousiasme en hoge energielevel terug. Ook in zijn vrije tijd. Zo vind je hem regelmatig bij korfbalvereniging TOP in Sassenheim. De dingen moeten dan wél gelijk op topniveau. Zeg nou zelf: hoe veel korfbalverenigingen zullen een live videostream hebben van wedstrijden? TOP wel. Door André verzorgd, samen met een groeiende groep vrijwilligers. Nog even dit: in 2014 werd het eerste team landskampioen, in een volgepakt Ahoy met 12.000 toeschouwers. Precies zoals André het graag ziet.

 

Bij inovativ sinds: de oprichting op 25 september 2007