André ten Rouwelaar


Cloud en Datacenter Engineer LiveCare

Cloud & Datacenter Engineer André houdt van techniek. In de breedste zin van het woord. Hij wil altijd weten hoe iets in elkaar steekt. In zijn werk komt deze nieuwsgierigheid hem goed van pas. Want nieuwe technieken kunnen elkaar niet snel genoeg opvolgen voor André. Hij wordt graag uitgedaagd door techniek, om er vervolgens van te winnen. Wat dat betreft kan hij zijn hart ophalen in de IT.

"André houdt van techniek. In de breedste zin van het woord. Hij wil altijd weten hoe iets in elkaar steekt."

André heeft al een lange weg afgelegd in de IT. Na de MTS begon hij als stagiair op de technische dienst van een computerbedrijf. In het begin repareerde hij hier van alles. Later ging hij meer de kant op van netwerk- en systeembeheer. Bij een nieuwe werkgever, een klein ICT-bedrijf, leerde André veel en groeide hij uiteindelijk door naar technisch consultant. In deze rol verzorgde hij onder andere migraties, implementaties en inventarisaties bij klanten. Maar op een gegeven moment wilde hij meer de managementkant op en besloot hij om een deeltijd HBO-opleiding in deze richting te volgen. Om er uiteindelijk achter te komen dat hij toch het liefst met de techniek zelf bezig is. En dus ging hij op zoek naar een werkgever waar hij zich volledig op de techniek kon storten. Dat lukte en hij ontwikkelde zich in SCOM. Maar hij wilde meer. Hij wilde dolgraag weer aan de slag bij een ècht ICT-bedrijf. Waar ICT als core business wordt gezien en niet als noodzakelijk kwaad. Via via kwam hij in contact met inovativ/LiveCare. En bij dit rasechte ICT-bedrijf zit hij helemaal op zijn plek. André wil zich hier graag verder verdiepen in systemcenter producten en OMS.

In zijn vrije tijd bakt André graag pannenkoeken voor zijn gezin. Maar het zal je niet verbazen dat hij ook in zijn privétijd graag bezig is met techniek.

Bij inovativ sinds: 18 januari 2016

Expertise: Hyper-V, Active Directory, SCOM, Windows Server, Exchange, DHCP, DNS

Klanten: Boehringer Ingelheim, Koninklijke De Ruijter, Heineken, Kempen & Co., Stichting Duwo, Brocacef, Zadkine