Ankie van 't Hof


Backoffice Planning

Ankie van ’t Hof maakt graag mensen blij. Bij inovativ is ze verantwoordelijk voor het inplannen van de consultants. Vraag en aanbod bij elkaar brengen – een puzzeltje dat ze met veel plezier oplost.

De consultants die eropuit gaan om de job te doen kent Ankie door en door. Bij het inplannen streeft ze naar de perfecte match van ‘de mannen’ en de klant. Vanzelfsprekend als het om de benodigde expertise gaat. Maar ze besteedt ook veel aandacht aan een goede klik in persoonlijkheid. Daar komt een flink staaltje mensenkennis bij kijken, iets wat Ankie met haar jarenlange ervaring in de horeca wel is toevertrouwd.


"Ik zoek de perfecte match van klant en consultant,
qua expertise,
maar zeker ook qua persoonlijkheid."


Wie al eens met Ankie heeft samengewerkt, weet dat ze een consultant pas inboekt als die zelf met de klant heeft gesproken over de opdracht. Op die manier waarborgt ze dat de partijen elkaar begrijpen. Haar aanpak werpt vrijwel altijd zijn vruchten af. Zowel klant als consultant kan dan terugkijken op een succesvol en plezierig traject. Het beste bewijs daarvoor is dat klanten regelmatig terugvragen naar dezelfde consultant.

Ook buiten inovativ houdt Ankie ervan om dingen te matchen. Zo gaat ze voor haar creatieve projecten kringloopwinkels in het hele land af. Ze ziet de schoonheid in oude, afgedankte spullen en geeft ze een tweede leven door ze op te knappen en er fraaie interieuraccessoires van te maken. Daar wordt ze erg vrolijk van.

Waar Ankie nog meer vrolijk van wordt? Een kloppend Excelbestand, waarin alle data in mooie rijtjes geordend zijn. Haar afwisselende werk, waarin ze de hele dag contact heeft met mensen. De gedrevenheid en het aanstekelijke enthousiasme van haar collega’s. En bovenal de ‘super-gedaan-dank-je-wel-mailtjes’ van klanten, partners en collega’s.


Bij inovativ sinds
 1 maart 2015