Bart Serneels


Consultant

Voor SCCM-specialist Bart Serneels bestaan problemen niet. Alle probleemstellingen zijn immers op te lossen, dat maakt ze eerder uitdagingen. Wanneer die uitdagingen binnen het vakgebied of de expertise van Bart vallen, is hij er als eerste bij om de oplossing te vinden.

"Je kunt alle probleemstellingen
oplossen. Het zijn geen problemen,
maar uitdagingen."


Bart heeft een sterk analytisch vermogen. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij de mogelijkheden van System Center Configuration Manager maximaal te benutten. Bij elk project haalt hij door middel van slimme procesautomatisering het beste uit nieuwe technologieën.

Samenwerken met klanten houdt voor Bart vooral in dat hij zijn kennis ter beschikking stelt. Van daaruit helpt hij hen om de beste oplossing te realiseren voor de uitdaging waarmee ze zich geconfronteerd zien. Bart begeleidt hen in dat proces van A tot Z.

Kennisoverdracht maakt van elk traject een vanzelfsprekend onderdeel uit. Wanneer Bart weet dat de klant tevreden is en zorgeloos verder kan met de geleverde diensten, dan rondt hij een project met een gerust hart af. Met als beloning de erkenning en dankbaarheid van de klant. En natuurlijk een trip op de motor. De prachtige natuur in – voor Bart de ultieme ontspanning.

Bij inovativ sinds: 1 februari 2014

Expertise
: Operations Manager, Service Manager, Configuration Manager

Klanten: RIVM, PGS, SaaSplaza, SNS Securities