Bert Wolters


Consultant & MCT

Bert Wolters is een echte pionier. Hij zit altijd bij de eersten die met een oplossing aan de slag gaan. Juist het nieuwe is voor hem een uitdaging. Ontdekken hoe een nieuwe technologie in elkaar steekt, en hoe je de mogelijkheden optimaal inzet voor klanten. Altijd blijven leren – dat was voor Bert ook precies de reden om de overstap te maken naar inovativ. Want bij inovativ zitten de echte specialisten. Die zijn al net zo enthousiast over technologie als hij. Met hen kan hij sparren – zo kunnen ze leren van elkaar.

"Ik wil dat klanten
altijd 100% tevreden zijn
met wat ik voor ze doe."


Klanten waarderen Bert om zijn servicegerichte houding. Er is hem alles aan gelegen om het hen naar de zin te maken. Dan bijt hij zich vast in een probleem, net zolang tot het is opgelost. Ook prettig: Bert heeft in zijn carrière veel ervaring aan de klantzijde. Als incident- en changemanager was hij verantwoordelijk voor omvangrijke IT-omgevingen. Hij weet dus precies waar klanten tegenaan lopen en anticipeert daarop in zijn implementaties. Bert gaat altijd voor 100% tevreden klanten, en streeft naar lange, duurzame relaties.

@bertwolters

Bert Wolters @bertwolters
RT @jeroenniesen: A moment of joy! A zero downtime release scenario with #Azure and #VSTeamServices has been created! A blogpost will follo…
Bert Wolters @bertwolters
RT @marcelzehner: Interessantes #Event in #Bern: Experts Live Switzerland 2017 - https://t.co/Uoz2edMQVw Es sind noch Tickets verfügbar - j…
Bert Wolters @bertwolters
RT @WSV_GUY: MS Cloud is consistency not connectivity. Consistency is a critical strategic tenet our customers are embracing. https://t.co…

Zoals van Bert te verwachten valt, pakt hij ook zijn hobby’s groots aan. Neem zijn meest recente passie: barbecuen. Voor Bert is dat veel meer dan op gloeiende houtskool een stukje vlees grillen. Hij heeft het tot kunst verheven. Dat begint al met zijn keuze voor de Rolls Royce onder de barbecues: de Big Green Egg. Daarin heeft hij al heel wat mooie stukken vlees bereid, die hij met zorg bestelt bij gespecialiseerde webwinkels. Liefst kiest hij groot vlees, al kan hij zelfs hamburgers upgraden naar een niet te versmaden culinaire beleving. De grotere stukken laat hij bij voorkeur garen op lage temperatuur, soms wel 12 uur lang.

Als een echte inovativ’er vindt Bert het niet alleen geweldig om te leren, maar ook om zijn kennis te delen. Hij is een ster in het geven van trainingen. Dat doet hij op zijn eigen wijze, met oog voor degenen die tegenover hem zitten. Ook deelt hij interessante IT-kennis via zijn blog. Daarbij gaat het vooral om zijn kijk op de dingen. Het is dan ook een zeer onderhoudend blog, dat veel verder gaat dan enkel eentjes en nulletjes. O, er is trouwens één stukje kennis dat Bert niet graag deelt: zijn geheime recept voor spareribs. Als je heel veel geluk hebt, licht hij een tipje van de sluier op. Iets met honing en elk kwartier insmeren...


Bij inovativ sinds
: 1 mei 2015

Expertise
: Azure, Hyper-V, Configuration Manager, Virtual Machine Manager, StorSimple