Brenda Kager


Office- & marketingcoördinator

Brenda Kager is een echte spin in het web. Binnen inovativ heeft ze brede verantwoordelijkheden. Van het inplannen van projecten tot het organiseren van evenementen. Zo neemt ze het leeuwendeel van de organisatie van Experts Live – het grootste Microsoft-kennisevenement in Nederland – voor haar rekening.


"Ik wil dat klanten
tevreden kunnen terugkijken
op een project."


Brenda is een geboren en getogen Texelaar – nuchter en recht door zee. In haar werk zit ze allesbehalve op een eiland. Betrokkenheid vindt ze een belangrijk onderdeel van haar werk. Bij collega’s, maar vooral bij klanten en partners. Ze streeft ernaar om klanten zo goed mogelijk te assisteren bij hun vraagstukken. En ze ziet erop toe dat zaken goed worden opgevolgd, zodat de klant tevreden kan terugkijken op een project. Goede communicatie is hierbij essentieel.


@brendakager

RT @experts_live: Throwbackwednesday.... Remember last week? #ExpertsLive Summer Night BBQ.... https://t.co/3pS834cq25
RT @alexhendrikse: Questions about #Azure or #AzureStack? Visit @we_are_inspark at #HPEReimagine @HPE_NL #weareinspark #DigitalTransformati…
RT @we_are_inspark: In @NBCongrescenter zijn wij vandaag voor #HPEReimagine van @HPE_NL Zien we je zo bij onze stand voor een kop koffie? #…

Voor Brenda is elke dag anders, met de nodige uitdagingen. De IT is een dynamisch branche die continu in beweging is. Dat ziet ze één op één terug in haar werk. Ondanks haar uiteenlopende takenpakket weet Brenda toch elke dag weer duidelijke prioriteiten te stellen. Ze weet precies welke taken haar aandacht nodig hebben. Op doortastende wijze zorgt ze ervoor dat de dagelijkse gang van zaken bij inovativ soepel verloopt. De afwisseling in haar werkt past goed bij Brenda. Ze heeft de halve wereld rondgereisd en is op bijna alle continenten geweest. Maar ook thuis in Amsterdam ontdekt ze graag interessante plekken.

Bij inovativ sinds: 1 november 2009