Christopher Keyaert


Consultant

De IT sector is heel dynamisch en zo is ook Christopher: hij is gebeten door technologie en diezelfde drive vindt hij in zijn werk. ‘Geen probleem te groot om er een oplossing voor te vinden’, dat is zijn motto wanneer hij aan een project begint. Christopher streeft altijd naar het beste eindresultaat, de meest passende oplossing voor de klant.

“Elk project vraagt een andere aanpak,

dat is waarom ik zo gefocust ben en

mijn kennis wil blijven bijschaven.”


Christopher wil niet blijven stilstaan en zijn professionele kennis zo goed mogelijk bijschaven. Hij houdt van de uitdaging om steeds bij te leren en die nieuwe kennis toe te passen in projecten. Elk project vraagt een andere aanpak en dat is nu net wat hem scherp houdt. Dat Christopher op de hoogte is van recente ontwikkelingen en nieuwigheden reflecteert zich in zijn vele certificaten, hij is ook MVP sinds 2012 en MCT sinds 2013. Hij is altijd bezig met technologie en wanneer dat niet zo is, vind je hem op de racebaan in een snelle wagen, om zijn hoofd even leeg te maken.

@keyaertc

Alex Smits @alex_smits
RT @maarten_goet: #Azure in je eigen datacenter? Consistentie met de publieke cloud? @HPE_NL en #WeAreInSpark kunnen je *nu* al helpen met…
Alex Smits @alex_smits
RT @we_are_inovativ: [PERSBERICHT] Wij bundelen onze krachten met @SparkedNow en gaan verder als InSpark. #weareinspark https://t.co/4MnKat…
Alex Smits @alex_smits
RT @BertWolters: Wat een rumoer bij @microsoftnl door @we_are_inovativ in de community area... Wat is er aan de hand? Kom kijken!
Hoewel Christopher tien jaar ervaring heeft in de sector, denken zijn vrouw en familie nog steeds dat hij de hele dag door met Microsoft Word werkt. Zij begrijpen niet helemaal wat zijn job bij inovativ juist inhoudt. Voor Christopher betekent werken voor inovativ werken met kennis van zaken, voor hem is dat samenwerken met echte professionals op vlak van Microsoft Technologies.

Bij inovativ sinds: 1 oktober 2013

Expertise: System Center, Microsoft Azure, Windows Server

Klanten: Swift, Arxus, European Commission, SNCB, STIB, Base, Elia, Manasco, Proximus, VRT, ACV-CSV, Delaware