Darryl van der Peijl


Consultant

Darryl van der Peijl onderscheidt zich net als de andere specialisten van inovativ door zijn passie voor de producten waarmee hij werkt. Hij heeft een brede oriëntatie op het Windows-platform, met name binnen het System Center-portfolio. Daarvan heeft vooral de fabric-kant zijn focus.


"Samenwerken is een
investering om tot een uitstekend
eindresultaat te komen."


Darryl is voor zijn expertise en activiteiten op het gebied van Hyper-V beloond met de titel van Microsoft MVP. Als enthousiaste consultant gaat hij geen uitdaging uit de weg. Hij heeft dan ook een brede set van vaardigheden: van ontwerp en advies tot implementatie en troubleshooting.


@DarrylvdPeijl

Darryl van der Peijl @DarrylvdPeijl
RT @buchatech: #AzureStack book (coming soon) & training https://t.co/ENFUE2eirB #CloudOps #DevOps @Opsgility @JanakaRangama @JakobGSvendse…
Darryl van der Peijl @DarrylvdPeijl
Installing a 3-tier Storage Spaces Direct cluster today with these Intel NVMe SSDs. #S2D https://t.co/L9yHuwmhKr
Darryl van der Peijl @DarrylvdPeijl
Have fun at #ExpertsLive friends!! Not there unfortunately..

De snelle ontwikkelingen in de IT-branche – en de bijbehorende noodzaak voor specialisten om vakkennis constant bij te spijkeren – vindt hij fantastisch. Zijn bevindingen houdt hij bij op zijn eigen blog.

Samenwerken ziet Darryl als een investering van beide kanten. Niet alleen met zijn eigen collega’s van inovativ, maar ook die van klant- en partnerzijde. Met z’n allen gefocust naar een uitstekend eindresultaat toewerken is zeer bevredigend. Darryl reist graag. Bijvoorbeeld naar de VS, om een summit of beurs van Microsoft bij te wonen.


Bij inovativ sinds: 1 maart 2014

Expertise: Virtual Machine Manager, Azure, StorSimple, Windows Azure Pack, Hyper-V

Klanten: ITON, Ordina, Copaco, Rabobank, KPMG