Dennis van den Akker


Consultant

Dennis is een nuchtere jongen. Hij staat met beide benen op de grond. Maar hij staat zeker niet stil! In tegendeel: hij wil zichzelf continu verbeteren en verder ontwikkelen. Zowel in zijn werk als in zijn privéleven. Zowel mentaal als fysiek. En dus legt hij de lat graag hoog voor zichzelf.

"Dennis houdt niet van half werk. Als hij aan iets begint, dan wil hij het ook afmaken."


Een uitdaging gaat Dennis niet uit de weg. In zijn werk vindt hij het leuk om van verschillende producten een diepgaande kennis te hebben. Hoe meer producten, hoe complexer, maar des te leuker vindt Dennis zijn werk. Hij is het liefst bezig met het integreren van verschillende producten, met als eindresultaat een oplossing die bedrijven in staat stelt om sneller en efficiënter te werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Automation en Skype for Business: twee van zijn expertisegebieden.

Dennis houdt niet van half werk. Als hij aan iets begint, dan wil hij het ook afmaken. En hij stopt pas als hij tevreden is. Klanten halen met Dennis dus een echte doorzetter in huis. Ook privé legt Dennis de lat graag hoog. Letterlijk, want hij houdt ervan om skipistes af te dalen op zijn snowboard. Een paar keer per jaar zoekt hij de sneeuw op en verder gaat hij wekelijks indoor snowboarden in Zoetermeer. En ook hier gaat Dennis net zo lang door totdat het hem naar de zin gaat. Een aantal truckjes beheerst hij dan ook perfect, maar volgens Dennis is er altijd ruimte voor verbetering. Net als in de IT!

Bij inovativ sinds: 1 januari 2016

Expertise: Automation, Skype for Business