Dennis van Doorn


Consultant

Techniek boeide hem altijd al. En ruim 15 jaar geleden heeft hij van zijn hobby dan ook zijn werk gemaakt. Als IT-er heeft Dennis ervaring opgedaan met het projectmatig adviseren, ontwerpen en implementeren van system & storage infrastructuren, maar ook met diverse complexe, Microsoft infrastructuren. De laatste jaren is zijn focus steeds meer gaan liggen op virtualisatie- en cloudoplossingen. Iets waar hij zich bij inovativ ook mee bezig houdt.

Dennis vindt het heerlijk om zich vast te bijten in (nieuwe) technieken. Hij denkt ook graag mee over hoe ze klanten verder kunnen helpen. Eén van zijn sterke kanten is zijn helicopterview. Hij overziet de hele situatie en kijkt altijd breder dan hetgeen waar hij op dat moment mee bezig is.

"Dennis zoekt liever uit hoe het zit om later terug te komen met een eerlijk antwoord, dan dat hij dingen zegt die hij niet waar kan maken."


Dennis is recht door zee. Een echt no-nonsense type. Hij zoekt liever uit hoe het zit om later terug te komen met een eerlijk antwoord, dan dat hij dingen zegt die hij niet waar kan maken. Hierdoor weten klanten precies waar ze bij hem aan toe zijn. Daar komt bij dat Dennis makkelijk is in de omgang en een goede grap op zijn tijd kan waarderen.

@dvd76

Jeroen Niesen @jeroenniesen
A moment of joy! A zero downtime release scenario with #Azure and #VSTeamServices has been created! A blogpost will… https://t.co/wQ1cBuvvwX
Jeroen Niesen @jeroenniesen
RT @VisualStudio: Rolling out in #VSTS... Delivery timeline markers, git graph, & build/release improvements. Learn more: https://t.co/0vTb…
Jeroen Niesen @jeroenniesen
RT @tjmklaver: wh00t wh00t. Task Sequence completed successfully in #VSTS Release Management for my Azure Hybrid Identity setup. @we_are_in…

Samenwerken met Dennis is dus ook gewoon gezellig. Dennis houdt ervan om de grenzen op te zoeken. Om net even dat stapje extra te zetten. Ook in zijn vrije tijd. Als hij hardloopt bijvoorbeeld. Maar hij is ook regelmatig op de atletiekbaan te vinden, waar hij genietend toekijkt hoe zijn kinderen iedere keer weer hun grenzen verleggen.

Bij inovativ sinds:
1 november 2015

Expertise
: Hyper-V, Virtual Machine Manager, Azure en Windows Server