Dennis van Doorn


Consultant

Techniek boeide hem altijd al. En ruim 15 jaar geleden heeft hij van zijn hobby dan ook zijn werk gemaakt. Als IT-er heeft Dennis ervaring opgedaan met het projectmatig adviseren, ontwerpen en implementeren van system & storage infrastructuren, maar ook met diverse complexe, Microsoft infrastructuren. De laatste jaren is zijn focus steeds meer gaan liggen op virtualisatie- en cloudoplossingen. Iets waar hij zich bij inovativ ook mee bezig houdt.

Dennis vindt het heerlijk om zich vast te bijten in (nieuwe) technieken. Hij denkt ook graag mee over hoe ze klanten verder kunnen helpen. Eén van zijn sterke kanten is zijn helicopterview. Hij overziet de hele situatie en kijkt altijd breder dan hetgeen waar hij op dat moment mee bezig is.

"Dennis zoekt liever uit hoe het zit om later terug te komen met een eerlijk antwoord, dan dat hij dingen zegt die hij niet waar kan maken."


Dennis is recht door zee. Een echt no-nonsense type. Hij zoekt liever uit hoe het zit om later terug te komen met een eerlijk antwoord, dan dat hij dingen zegt die hij niet waar kan maken. Hierdoor weten klanten precies waar ze bij hem aan toe zijn. Daar komt bij dat Dennis makkelijk is in de omgang en een goede grap op zijn tijd kan waarderen.

@dvd76

Valérie Siroux @valeriesiroux
2017: wanneer je sneller van sint niklaas naar #Brussel geraakt (tijdens coldplay dan nog) dan een doorsnee dag naar #Antwerpen #dankuwel
Valérie Siroux @valeriesiroux
RT @ronnydejong: Windows Information Protection…notes from the field! #MSIgnite https://t.co/ut0q8I5xG0 https://t.co/usWD174Irr
Valérie Siroux @valeriesiroux
RT @Alex_A_Simons: The preview of #AzureAD in new Azure portal just went live! Streamlined UX + rich views -> https://t.co/JOWgDoTZaE http…

Samenwerken met Dennis is dus ook gewoon gezellig. Dennis houdt ervan om de grenzen op te zoeken. Om net even dat stapje extra te zetten. Ook in zijn vrije tijd. Als hij hardloopt bijvoorbeeld. Maar hij is ook regelmatig op de atletiekbaan te vinden, waar hij genietend toekijkt hoe zijn kinderen iedere keer weer hun grenzen verleggen.

Bij inovativ sinds:
1 november 2015

Expertise
: Hyper-V, Virtual Machine Manager, Azure en Windows Server