Eldert Kops


Consultant

Eldert is een man van oplossingen. Een probleem dat onoplosbaar lijkt, is voor hem een intellectuele uitdaging die hij maar al te graag aangaat: elk probleem is op te lossen als de beschikbare opties maar duidelijk zijn en goed begrepen worden. Zo gaat hij ook te werk: gestructureerd, helder, vakkundig en continu op zoek naar verbetering en vernieuwing. Hoewel Eldert aanvankelijk leraar wilde worden, begon hij na zijn studie als IT-helpdeskmedewerker en stoomde al snel door naar system engineering en consulting. Hij zoekt onophoudelijk naar de meest efficiënte manier om processen te automatiseren, te optimaliseren en fouten tot een minimum te reduceren.

"Eén van Elderts sterke kanten is zijn analysevermogen: hij wil altijd exact weten hoe iets werkt en hoe processen in elkaar steken."


Eén van Elderts sterke kanten is zijn analysevermogen: hij wil altijd exact weten hoe iets werkt en hoe processen in elkaar steken. Voor hem is het analyseren, structureren en perfect documenteren een doel op zich, maar ook het overdragen van de verworven kennis aan de juiste personen staat bij hem hoog in het vaandel. Zo worden fouten voorkomen en heeft de klant een goede basis voor toekomstige verbetering. Elderts excellente communicatieve skills komen hierbij goed van pas.
Daarnaast is hij een ster in het out-of-the-box-denken: hij vindt creatieve, praktische oplossingen, die tot stand kunnen komen door actieve kennisdeling en intensieve samenwerking.

Eldert is een expert op het gebied van Microsoft Automation, Azure, Active Directory, System Center, Orchestrator en PowerShell. Hij heeft zijn expertise al vele malen succesvol ingezet bij bedrijven als Heineken, Boskalis, Equens, Generali en Boon Edam en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

@eldertkopswork

Eldert Kops @eldertkopswork
RT @RichardZundert: How cool is this? The @OpsLogix #Oracle MP is now downloadable directly in #MSOMS. No #SCOM needed anymore ;) https://…
Eldert Kops @eldertkopswork
RT @BillGates: This surprised me…wheat, rice, and corn all have more complex genomes than humans: https://t.co/bDIfSbRGwB https://t.co/j3nS…
Eldert Kops @eldertkopswork
RT @DarrylvdPeijl: Azure loadbalancer now supports multiple IPs on NIC https://t.co/oTNJskFQ50 #Azure https://t.co/ArLNmiswKI

In zijn vrije tijd weet Eldert een goede film zeker te waarderen. Hij houdt echter ook van lezen, hoewel dat zich vaak beperkt tot blogs en technische artikelen; de grotere literaire werken bewaart hij voor de vakanties. Een terrasje pakken met vrienden is eveneens favoriet.

Eldert is een sociale en loyale collega: je kunt op hem bouwen. Hij is iemand die zich vastbijt in de problematiek en met humor en het nodige pragmatisme elk doel weet te bereiken. Geheel volgens zijn motto: Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Maar nooit ten koste van het resultaat!

Bij inovativ sinds: 1 mei 2016

Expertise: Azure, Active Directory, System Center, Orchestrator, PowerShell

Klanten: Heineken, Boskalis, Equens, Generali, Boon Edam, Ministerie van Buitenlandse Zaken