Frans Oudendorp


Consultant

Frans houdt van spanning, van nieuwe materie en van trouble shooting. Hij is de man van de directe aanpak en vooral van het mee-  en vooruitdenken. Frans is ook een wandelende Microsoft-encyclopedie. Hij kent alle aspecten van onze producten en weet als geen ander, hoe je deze optimaal in kunt zetten. Meer dan 14 jaar ervaring in de IT-branche en een grote affiniteit met het MKB maken hem tot een onmisbare consultant, die steeds weer gedreven is om zich de nieuwste ontwikkelingen snel eigen te maken.

Zo heeft Frans een immense kennis opgebouwd m.b.t. het hele Microsoft portfolio. Hij ontwerpt en implementeert excellente oplossingen op het gebied van o.a. Microsoft System Center, Hyper-V, SCVMM, SCOM, Azure AD, Enterprise Mobility Suite, IaaS, OMS en Azure Pack en Azure Stack. Frans weet als geen ander, wat deze applicaties te bieden hebben en maakt zo perfect op maat gesneden offertes. Zijn betrouwbare oplossingen presenteert hij dan enthousiast bij de klant en in de community (Experts Live).

"De klant staat daarbij altijd voorop: diens probleem moet vakkundig opgelost worden".


Juist de tensie van een echt vernieuwende probleemaanpak motiveert hem. De klant staat daarbij altijd voorop: diens probleem moet vakkundig opgelost worden. En dat doet Frans: door actief mee te denken en op partnerschappelijke wijze mooie technieken en concepten te ontwikkelen waar de klant écht baat bij heeft.

Door zijn kennis van alle innovaties en technologieën zo veel mogelijk te delen, zorgt hij ervoor dat de klant steeds voorop kan blijven lopen in de markt. Ook verspreidt hij zijn expertise via sociale media en op zijn eigen website en blog.

@oudendorp

Frans Oudendorp ☁ @oudendorp
New Enhancements to the Azure AD Pass Through Authentication Preview are live! #AzureAD #EMS https://t.co/jOfnRRcqJ4
Frans Oudendorp ☁ @oudendorp
Azure Information Protection unified administration now in Preview #AzureIP #AIP #EMS https://t.co/g2ZFKT7TQu
Frans Oudendorp ☁ @oudendorp
Demo our Growth Mindset & Learning from our Customers: We’re reverting the branding logic on #AzureAD login pages https://t.co/FNPOuORtak

Maar niet alleen qua werk zoekt Frans de spanning op: ook privé houdt hij de vaart erin. Dan racet hij vol overgave met zijn mountainbike door bos en veld. Daarnaast toont zijn politieke engagement aan, dat Frans geen discussie uit de weg gaat: doorzetten en laten zien waar je voor staat, daar gaat het om. Zijn vrije tijd besteedt hij - naast aan zijn gezin - ook graag aan een goed boek. Maar dan moet het wel een literair werk zijn, natuurlijk!

Bij inovativ sinds: 1 juni 2016

Expertise: System Center, Hyper-V, SCVMM, SCOM, Azure AD, Enterprise Mobility Suite, IaaS, OMS, Azure Pack en Azure Stack

Klanten: Kramp, Vecozo