Hans Vredevoort


Consultant

Voor Hans Vredevoort kan een omgeving niet complex genoeg zijn. Hij heeft in zijn lange carrière al heel wat verschillende omgevingen helpen opzetten. Daarbij ligt zijn focus op datacenters. Al sinds 2009 is hij Microsoft Most Valuable Professional (MVP), eerst op het gebied van clustering en de laatste jaren ook Hyper-V.


"Goed luisteren naar de klant,
want alleen samen kom je tot
een goede oplossing."


Hans brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van virtualisatie, clustering, servers, storage, dataprotectie en cloudmanagement. Die helpen hem in ieder nieuw project en zorgen dat hij projecten succesvol afrondt. Als MVP heeft hij directe interactie met de diverse Microsoft Product Teams. De voordelen daarvan zijn legio. Zo heeft hij al in een vroeg stadium toegang tot nieuwe ontwikkelingen. En hij kan altijd een direct beroep op het Product Team doen voor het oplossen van issues.

@hvredevoort

Hans Vredevoort @hvredevoort
Can NEO Become The Largest Cryptocurrency in the World? https://t.co/ZtDzEuDEnr #NEO #Crypto
Hans Vredevoort @hvredevoort
RT @theGuate: New toys for APJ HPE: #AzureStack Multi-node #HPE Proliant DL380 !! Soon available for our APJ Service Providers and custome…
Hans Vredevoort @hvredevoort
RT @ScottNapolitan: What are the differences between #azurestack networking and #Azure networking? Find out here: https://t.co/Z68lpytHgy

De focus van Hans ligt op het ontwerp, de bouw en het beheer van cloudinfrastructuren op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Hij is zeer bedreven in de integratie van de Azure-cloudoplossing met de diverse System Center-modules. Zijn ervaringen met de technologie beschrijft hij in zijn blogs.

Samenwerking komt voor Hans per definitie van twee kanten. Belangrijke voorwaarde daarbij is goed naar elkaar luisteren. Alleen dan kom je samen tot een goede oplossing. Die instelling komt wellicht voort uit zijn achtergrond als leraar – ook in het overbrengen van kennis hebben beide partijen belang bij gezamenlijke verantwoordelijkheid en goede, open communicatie. Uit zijn onderwijstijd heeft Hans overigens nog iets anders overgehouden: zijn neiging om taalfouten met een rode pen te corrigeren.

Bij inovativ sinds: 1 augustus 2011

Expertise
: Virtual Machine Manager, Data Protection Manager, Azure, Windows Azure Pack, Hyper-V

Klanten: Garantibank, Gemeente Leusden, KLM, Manpower Uitzendbureau, Maastricht University