Kurt van Hoecke


Managing Consultant

Kurt van Hoecke denkt in services – niet in producten. Daarbij richt hij zich met name op processen en automation. De System Center Suite en Azure ziet hij als ondersteunende producten. Als consultant heeft hij jarenlange ervaring in uiteenlopende implementaties. Die ervaring vormt de basis om klanten te helpen en kennis te delen.

Kurt heeft ruim vijftien jaar ervaring in het bieden van IT-services aan klanten. In het begin deed hij dat in de serverbased computing-area. Hij werkt al vanaf het prille begin met System Center-producten, met in eerste instantie de focus op SCOM en SCCM. De laatste jaren richt hij zich daarnaast op SCSM en Orchestrator. Hij doorliep daarin diverse projecten – van basic configuratie tot custom uitbreidingen in Visual Studio.


"Ik denk in services
en vertaal het ‘verhaal’ van de klant
naar de echte noden."


Wat Kurt onderscheidt is dat hij goed kan luisteren. Hij vertaalt het ‘verhaal’ van de klant naar de echte noden. Voor zichzelf als consultant ziet hij een belangrijke adviserende taak weggelegd. De klant vraagt om een service, die het wil bieden aan gebruikers. De consultant definieert de oplossing en maakt het mogelijk om de oplossing neer te zetten.

@bunkco

Kurt Van Hoecke @bunkco
RT @IvoHaagen89: Wanna have a chat with @kvaes, join the @ExpertsLiveBE and fix a date ;) https://t.co/V9oOlX8Aq4
Kurt Van Hoecke @bunkco
Bad news, have to cancel our #ExpertsLiveEU sessions. Keep you posted where we will show the awesome #Azure #Automation we have prepared.
Kurt Van Hoecke @bunkco
RT @itnetx_BE: Scenario: 450+ db's & WebApps move to #Azure. Data move, app tweaking and optimization <-- #automation #release #FutureReady

Zijn voornaamste doel is klanten helpen bij betere services en geoptimaliseerde IT-omgevingen met System Center en Microsoft-cloudservices. In de loop der jaren deed Kurt ervaring op in veel verschillende omgevingen. Hij vindt daarin veel diversiteit. De technologie staat niet stil – integendeel.

Kurt heeft een enorme gedrevenheid om zijn expertise te blijven ontwikkelen. Via blogs, LiveMeetings en als spreker op evenementen deelt hij zijn kennis. Daarnaast is hij medeauteur van het boek 'System Center Service Manager Unleashed' en contributor in 'System Center Orchestrator Unleashed'.

Sinds 2012 is Kurt MVP voor Cloud & Datacenter Management. Dat betekent dat hij directe lijnen heeft met het Microsoft Product Team in de VS. Vanuit die rol neemt hij regelmatig deel aan Technology Adoption Programs (TAP) voor SCSM 2012.

 

Bij inovativ sinds: 1 mei 2011

Expertise: Operations Manager, Orchestrator, Service Manager, Azure, Windows Azure Pack