Maarten Goet


Managing Director

Maarten Goet is al bijna twintig jaar IT-specialist. Hij heeft alle kanten van het vak gezien. Grappig genoeg ontstond zijn specialisatie in beheeroplossingen – waar veiligheid een essentieel onderdeel van uitmaakt – tijdens een groot project voor de Nederlandse politie. Maarten voerde de migratie uit van drie politiekorpsen naar het nieuwe Microsoft-platform. Op basis van zijn brede ervaring richtte hij in 2007 samen met Aad Noman inovativ op.

In Nederland was Maarten de eerste die System Center-oplossingen implementeerde. Hij was een echte pionier, die met zijn team bij een Gouds IT-bedrijf innovatieve projecten uitvoerde. Daar was hij als lid van het managementteam verantwoordelijk voor de groei van het Microsoft infrastructuurteam. Naar aanleiding daarvan verdiende hij de titel Microsoft Most Valuable Professional.


"Door strategische samenwerking
kunnen we de klant
een totaaloplossing bieden."


Maarten ziet goede samenwerking als één van de onderscheidende kwaliteiten van inovativ. Het gezegde ‘in je eentje verzet je heuvels, samen verzet je bergen’ gaat voor hem zeker op. Natuurlijk intern met collega’s. Maar zeker ook met klanten – die ziet hij als samenwerkingspartners. Door specialisatie in de Microsoft Cloud en strategische samenwerking met partners in andere vakgebieden, kan inovativ klanten een totaaloplossing bieden. Het werkt succesvol samen met partners in andere vakgebieden, bijvoorbeeld rond Microsoft Dynamics of voor de ontwikkeling van applicaties.

@maarten_goet

Maarten Goet @maarten_goet
RT @Alex_A_Simons: HUGE news today: Azure AD + Intune Conditional Access for macOS now in preview. Crazy cool right?? :-) Details here: htt…
Maarten Goet @maarten_goet
RT @ericberg_de: Full house at #ExpertsLive Session of @ITPirate about #Windows10 #Servicing #WaaS #upgrade #update #process https://t.co/X…

Een kenmerkende karaktereigenschap van Maarten is dat hij graag de diepte in gaat. Zijn enthousiasme voor het Microsoft-portfolio vertaalt zich naar diepgaande kennis van de materie. Die deelt hij regelmatig als spreker op wereldwijde evenementen. Zijn presentaties op Microsoft-evenementen zijn verzameld op zijn eigen pagina op Channel 9.  En ook letterlijk gaat hij de diepte in: sinds een aantal jaar beoefent Maarten de duiksport. Dat hij door Microsoft en de System Center-community frequent wordt uitgenodigd om in verre buitenlanden te spreken, geeft hem de kans om op unieke plekken in de wereld te duiken.

Klanten kennen Maarten als een sparringpartner die oprecht luistert; hij begrijpt de problematiek. Met zijn kennis en ervaring vertaalt hij die naar concrete Microsoft-oplossingen. Zijn grootste voldoening haalt Maarten uit ‘zijn’ geweldige team van professionals. Hij vindt het een eer om die te mogen aansturen én van ze te leren. Elke dag weer is hij trots op ze.

Nog één ding over Maarten: de kans is groot dat je hem tegenkomt bij Starbucks. Dat deed ook Steve Ballmer. De toenmalig CEO van Microsoft stond vóór Maarten in de rij toen die een week in Redmond was voor de MVP Summit. Terwijl ze beiden wachtten op hun bestelling, maakten ze een praatje.

 

Bij inovativ sinds: de oprichting op 25 september 2007

Expertise: Operations Manager, Service Manager, Azure, Hyper-V

Klanten: PCM Uitgevers, Politie NL, Fortis Bank, KPN, Smurfit Kappa