Milan Eggert


Financieel Administrateur

Milan Eggert denkt graag mee, met zijn collega’s en met klanten. Als financieel administrateur laat hij aan het eind van de maand zien dat de cijfers kloppen. Maar Milan kijkt verder dan de cijfers. Die cijfers zeggen immers alles over hoe de organisatie werkt: van urenautorisatie tot het inkoop- en verkoopproces. Milan wil alles begrijpen en zoekt daarbij steeds naar efficiëntie. Voor hem is het de uitdaging om te onderzoeken met welke kleine aanpassingen de organisatie nog efficiënter kan worden vormgegeven.

 

“Ik kijk graag wat we beter kunnen doen; met een kleine aanpassing kun je soms veel efficiënter werken.”

 

De ambitie waarmee Milan zijn werk doet, past hij ook toe op zichzelf. Hij leest graag boeken over persoonlijke ontwikkeling, omdat hij wil blijven leren. Bijvoorbeeld hoe je anderen kunt motiveren, of hoe je de mensen om je heen mee krijgt. Want al heeft Milan met zijn studie Accountancy een echte cijferopleiding gedaan, het zijn toch de mensen waar het om gaat. Voor Milan is het daarom vanzelfsprekend om met klanten en collega’s ook persoonlijke interesses te delen.

Na werktijd is Milan vaak in de sportschool te vinden, fanatiek aan het fitnessen. In het weekend sport hij samen met vrienden, liefst lekker buiten. Een pittige circuit training in het bos bijvoorbeeld. Bij die sportieve activiteiten hoort een gezonde levensstijl, met goede voeding. Combineert gelukkig prima met een feestje of borreltje op z’n tijd.

Bij inovativ sinds: 1 juli 2015