Nynke van der Gouw


HR Adviseur

‘Mensen’ en ‘helpen’. Dat zijn de twee woorden die in het dagelijks leven van Nynke centraal staan. Niet verwonderlijk dus dat zij ervoor koos om de Human Resources-kant op te gaan. 

Met haar bachelor-diploma ‘Human Resource Management’ op zak, dook ze direct vol enthousiasme het HR-assistentschap in. Behulpzaam en oplossingsgericht als ze is, heeft Nynke tot doel om het hoofdkapitaal van organisaties, namelijk de mensen, bij te staan, te adviseren en zo een succesvol functioneren mogelijk te maken.

"Bij een vraag of een probleemstelling levert Nynke het liefst een totaalpakket aan oplossingen, zodat zo snel mogelijk weer efficiënt gewerkt kan worden. Zo voelen mensen zich gehoord én gerespecteerd binnen de organisatie."


Bij een vraag of een probleemstelling levert Nynke het liefst een totaalpakket aan oplossingen, zodat zo snel mogelijk weer efficiënt gewerkt kan worden. Zo voelen mensen zich gehoord én gerespecteerd binnen de organisatie.

“HR is een vak waar je met mensen werkt. Dat maakt het afwisselend: geen dag is hetzelfde! Door de diversiteit kan ik steeds blijven leren van anderen, gelijker tijd de HR- professionaliteit van inovativ verder uitbouwen en zo de medewerkers van inovativ zo goed mogelijk ondersteunen en adviseren,” aldus Nynke.

Die afwisseling zoekt ze overigens ook als ze niet op haar werk is. Nynke is niet alleen gek op eten buiten de deur, maar ook op een avond thuis met een goede film. Ze wandelt ter ontspanning graag met haar vriend en hond in het bos, maar werkt zich ook regelmatig in ‘t zweet op een spinningbike.

Het leven is leuk, en dát zie je aan Nynke.

Bij inovativ sinds: 10 oktober 2016

Expertise: Mensen