Pascal Slijkerman


Consultant

Pascal Slijkerman houdt van uitdagingen. Hij heeft enorm veel plezier in het oplossen van problemen. Het implementeren van perfecte technische ICT-oplossingen is hem dan ook op het lijf geschreven. Pas als Pascal weet dat er een technische oplossing staat waar een klant mee verder kan, loopt hij de deur weer uit. Dat past ook bij zijn motto: niet kletsen maar doen. En doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Zoals alle inovativ-consultants beschikt Pascal over een zeer brede kennismatrix. Als expert hoort hij graag bij de voorhoede. Hij kan zich als geen ander vastbijten in een probleem. Uiteindelijk – al duurt het dagen – weet hij altijd de beste oplossing boven water te krijgen. Daar gaat hij ver in, al zorgt hij ervoor dat zijn oplossingen altijd functioneel zijn, en houdt hij de stabiliteit en productiviteit ook nauwgezet in het oog.

Voor de technische oplossingen vindt Pascal goed luisteren essentieel. Alleen door mee te denken en het gesprek aan te gaan, krijgen klanten de oplossing die ze werkelijk nodig hebben. Samenwerken is voor hem een logisch aspect van zijn werk, waarbij betrouwbaarheid een belangrijke plek inneemt. Daarbij hoort uitwisselen en duidelijk uitspreken wat je van elkaar verwacht. Binnen projecten heeft Pascal een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Hij voelt zich betrokken bij de omgeving en de processen van de klant. 

Bij inovativ sinds: 1 april 2015

Expertise: Hyper-V, DPM, Virtual Machine Manager, Networking, Storage, Azure, Microsoft Azure Pack

Klanten: Leaseweb, ASR, Libra, Movares, NoRisk IT, Volker Wessel