Perry de Wit


Cloud en Datacenter Engineer LiveCare

Perry de Wit heeft behoorlijk brede ervaring in het beheren van ICT-oplossingen. Goed nieuws voor de klanten van LiveCare. Immers: Perry heeft in zijn carrière al heel wat omgevingen en oplossingen voorbij zien komen – hij weet vaak in een oogopslag wat voor vlees hij in de kuip heeft. Met zijn inzicht krijgt hij razendsnel issues boven water.

Inzicht in structuren is sowieso zijn forte. Daarbij gaat het niet alleen om ICT-structuren ­– ook binnen organisaties en teams kent hij al snel de verhoudingen. Tel dat op bij zijn mensenkennis en je begrijpt dat hij de aangewezen man is bij incidenten en andere stresssituaties. Als een ware LiveCare-expert geniet hij geniet er erg van om zijn kennis en vaardigheden in te zetten op veel verschillende plekken. Verbeteringen doorvoeren, het werk vloeiend laten verlopen, IT-omgevingen beter beheersbaar maken.

De samenwerking met zijn collega’s van LiveCare en inovativ is voor Perry zeer motiverend. Het is een club experts voor wie kennis delen vanzelfsprekend is. Inzichten uitwisselen, problemen bekijken vanuit diverse invalshoeken, sparren over de beste oplossing. Het kennisniveau en de kwaliteit stijgen zo naar grote hoogte.

Naast al zijn expertise heeft Perry trouwens nog een opvallende talent: hij onthoudt bijna alles wat hij ooit gedaan heeft. Soms belt er een klant van jaren her: of hij dat ene wachtwoord nog weet. En ja hoor: negen van de tien keer repliceert hij die moeiteloos.

 

Bij inovativ sinds 1 juni 2015

Expertise: Windows Server, Exchange, Active Directory, DHCP, DNS, DPM en Hyper-V, SC

Klanten: KPMG, GMB