Peter Noorderijk


Managing Partner LiveCare

Peter Noorderijk onderneemt zoals hij wielrent: fanatiek. De Managing Partner van LiveCare wil altijd bij het beste groepje horen. Geen wonder dat hij helemaal op zijn plaats is tussen de specialisten van LiveCare en inovativ. Met zijn technische kennis en zijn ervaring in het bedrijfsleven is hij de aangewezen man om organisaties te helpen hun potentieel voor de volle 100% te benutten.

 

"Ik help klanten hun technologie
voor de volle 100% te benutten."

 

Met LiveCare halen organisaties het beste uit hun Microsoft cloud- & datacenteroplossingen. Want state-of-the-art technologie is één, hoe je ermee omgaat is de doorslaggevende factor voor succes. Vergelijk het met wielrennen: een hightech fiets helpt om hard te fietsen. Maar uiteindelijk gaat het om de man óp de fiets – zijn kracht, souplesse, doorzettingsvermogen en strategisch inzicht bepalen of hij voorop eindigt. Dit sluit precies aan bij de belofte van LiveCare. Die dienstverlening ontzorgt klanten helemaal en helpt hen het concurrerend vermogen te behouden.

@pnoorderijk

Peter Noorderijk @pnoorderijk
RT @_YellowArrow: Gartner: 86,4 miljard dollar naar ict-beveiliging | Computable.nl https://t.co/UAlXZ0WLIJ
Peter Noorderijk @pnoorderijk
RT @_YellowArrow: Wij wijzen niet alleen organisaties de weg in de digitale jungle maar ook de wielrenners bij de ronde van #Nunspeet!@wvij…
Peter Noorderijk @pnoorderijk
RT @_YellowArrow: Geef digitale boeven geen kans! https://t.co/enj2NKIlgA #cloud #Mobility #securityfirst #blog

Peter is doortastend en resultaatgericht. Als ondernemer lag zijn focus al geruime tijd op Microsoft private en public cloudoplossingen. Hij geniet van de razendsnelle technologische ontwikkelingen in dat veld, vooral om deze tastbaar te maken voor klanten. Om nieuwe technologie zo toe te passen dat de klant er werkelijk iets aan heeft. Niet voor niets is hij één van de drijvende krachten achter ExpertsLive. Dat kennisevenement draait helemaal om hetzelfde principe: kennis op zo’n manier delen en presenteren dat anderen er verder mee kunnen.

 

Bij LiveCare sinds: 1 maart 2015

Expertise: Hyper-V, System Center, Azure en Office 365

Klanten: KPMG, Politie NL