Pim Jacobs


Consultant

Hoewel Pim Jacobs zich specialiseert in Azure, is hij van huis uit een generalist. Dankzij zijn brede kijk op IT ziet hij altijd mogelijkheden om een probleem op te lossen. Al tilt Pim het graag een niveau hoger. Want enkel een probleem oplossen is niet voldoende – voor hem is een project pas geslaagd wanneer dat óók tegemoetkomt aan de impliciete klantvragen. Wat zijn bijvoorbeeld de onderliggende wensen en functionele eisen? Welke verwachtingen leven er op de werkvloer? En hoe sluit je zo goed mogelijk aan bij de interne processen?


"Ik doe niet alleen wat 'in the package' zit,
maar til het graag een niveau hoger."


Microsoft Azure heeft de bijzondere belangstelling van Pim. In zijn visie heeft de Microsoft cloud de toekomst. Organisaties hebben immers in toenemende mate behoefte aan een flexibel, toekomstvast cloudplatform, dat integreert met hun bestaande technologie en eenvoudig in beheer is. Daar komt nog eens bij dat Microsoft Azure continu blijft ontwikkelen. Maandelijks komen er slimme nieuwe functionaliteiten uit. Dat laatste is een kolfje naar de hand van Pim. Het geeft hem een enorme kick om met het nieuwste van het nieuwste te werken. Vaak zit hij tot ’s avonds laat achter zijn computer om bij te leren. Dan speelt hij net zo lang met nieuwe technieken tot hij ze doorgrondt en hij ze in zijn werkveld kan toepassen.

@pimjacobs89

Pim Jacobs @pimjacobs89
RT @ronnydejong: Change signature hash algorithm for Office 365 replying party trust https://t.co/CA5Kvc0cEa via @pimjacobs89 #ADFS #Office…
Pim Jacobs @pimjacobs89
Had a great time watching @RodneyKoolman talking about artificial intelligence & smart bots! https://t.co/oPxsZgQEC8
Pim Jacobs @pimjacobs89
RT @we_are_inovativ: [Persbericht] Inovativ nu lid van het #Microsoft Partner Advisory Council. https://t.co/psOFiZ574n


Voor Pim is de klant koning en hij vindt het belangrijk om dat de klant te laten merken. In zijn werk spelen contact en samenwerking een grote rol. Eigenlijk net als in zijn vrije tijd. Waar hij in het weekend graag een balletje trapt met zijn vriendenclub, werkt hij de rest van de week met veel plezier samen met collega’s en klanten. Juist het uitwisselen en sparren geven hem voldoening. Samen naar een doel toewerken, met kwaliteit hoog in het vaandel. En uiteindelijk de deur uitstappen bij een tevreden klant.  

Bij inovativ sinds
: 1 september 2015 

Expertise: Configuration Manager, Azure, ADFS, Office365, Networking and Routing