Rob van Leeuwen


Senior Accountmanager

Rob van Leeuwen staat zowel persoonlijk als op zijn werk voor sportiviteit. Dat sportieve begon bij hem al vroeg: in zijn jonge jaren was hij een ware atletiekfanaat en werd hij zelfs meerdere keren Nederlands kampioen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij leraar lichamelijke opvoeding wilde worden.

Echter, zijn hang naar de techniek overheerste. In 1997 startte hij in de IT-branche als Microsoft Certified System Engineer en specialiseerde zich later in Microsoft Exchange. In 2001 maakte Rob de overstap naar het Sales- en Accountmanagement en bediende o.a. klanten als het Trimbos Instituut, NRC Media, Bolsius International, Smurfit Kappa Group, Huisman Equipement en diverse medische instanties.

"Rob kent alle ins en outs van het inovativ-portfolio. Met deze kennis is hij in staat om cliënten perfect te informeren over de mogelijkheden die onze solutions bieden".


Rob kent alle ins en outs van het inovativ-portfolio. Met deze kennis is hij in staat om cliënten perfect te informeren over de mogelijkheden die onze solutions bieden. Hij schuwt er zeker niet voor om daarbij van de gebaande paden af te wijken en naar ‘off-road’ implementaties te zoeken.

Als Accountmanager voor diverse grote system integrators heeft Rob zich sterk weten te ontwikkelen. Door zijn open en heldere manier van communiceren én door intensief te luisteren naar de klantwensen, begrijpt hij zijn klanten als geen ander en vindt hij voor elk van hen de juiste oplossing en aanpak.

Rob is een proactief en doelgericht handelende expert. Hij wordt door klanten omschreven als de perfecte link tussen customer en engineer, en als iemand met een uitstekend gevoel voor humor, groot doorzettingsvermogen en een expliciete voorliefde voor nieuwe uitdagingen.

Op sociale media zul je Rob niet zo gauw vinden, maar in zijn vrije tijd is hij wel degelijk op het web aanwezig: hij onderhoudt samen met een vriend websites voor vrijgezellen- en bedrijfsfeesten. Daarnaast beheert hij nog een site voor populaire kinderuitjes, die hij in de weekenden graag samen met zijn gezin uitprobeert.

Rob heeft zijn sportieve focus sinds jaren verlegd naar het windsurfen. Deze sport past perfect bij de persoon die hij is: recht door zee, met de juiste koers en een straffe wind in de zeilen.

Bij inovativ sinds: 1 juni 2016