Samuel De Wolf


Consultant

Samuel De Wolf was betrokken bij implementaties in zowel kleine als grote ondernemingen. Hij heeft veel ervaring in oplossingen voor providers van cloudservices. Zijn expertise bestrijkt een breed gebied: van de Microsoft System Center Suite tot cloudoplossingen en datacenters.


"Ik biedt de klant een service,
niet enkel een product."


Volgens Samuel bieden de ontwikkelingen rond de public cloud veel nieuwe mogelijkheden. Organisaties kunnen ermee beschikken over oplossingen die voorheen ingewikkeld en kostbaar waren. Samuel implementeert alle verschillende cloudoplossingen op basis van Microsoft-technologie: private, public en hybrid. De kans om met de allernieuwste technologieën te werken komt tegemoet aan zijn leergierigheid.

@sam_dewolf

Sam De Wolf @sam_dewolf
RT @BunkCo: inovativ Belgium joins itnetX –https://t.co/Ud3vDAGZH9 #itnetXteamBelgium #itnetXglobalalliance @itnetX_ch @itnetX_be
Sam De Wolf @sam_dewolf
RT @itnetx_CH: Announcement: inovativ Belgium joins itnetX –https://t.co/fOv52ERtoy #itnetXteamBelgium #itnetXglobalalliance... https://t.c…
Sam De Wolf @sam_dewolf
New #Azure price calculator https://t.co/Xc9HyBFbUQ

Samuel is gesteld op afwisseling – hij geniet er dan ook van dat elke organisatie en elke omgeving weer anders zijn. Hij werkt doel- en resultaatgericht. Binnen projecten streeft hij ernaar om de klant te betrekken in het proces. Dat vereist een flexibele opstelling, zorg dragen voor een correcte opvolging en nauwkeurigheid. Bovendien moet er aandacht zijn voor kennisoverdracht. Immers: bij inovativ krijgt de klant een service, niet alleen een product.

 

Bij inovativ sinds: 1 maart 2013

Expertise: Operations Manager, Virtual Machine Manager, Azure, Windows Azure Pack, Hyper-V

Klanten: ACV, De Lijn, Innogenetics, Base Belgium, Manasco, Swift Belgium