Sander Heijnekamp


Consultant

Sander is een zelfbewust persoon. Iemand die zijn capaciteiten kent. Hij weet exact hoe hij zijn specifieke krachten, ontwikkelpunten en inlevingsvermogen in kan zetten om niet alleen zichzelf maar ook ánderen te laten groeien. Sander vindt er enorme voldoening in om een klant de voordelen van een perfect toegepaste procesoplossing te laten ervaren.

Met inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in de IT is Sander doorgegroeid tot een expert in SharePoint toepassingen en applicatiebeheer. Na zijn studie Technische Informatica begon hij bij KEMA (nu DNV GL) als helpdeskmedewerker.

Inmiddels draait Sander zijn hand niet meer om voor de meest vakkundige intranet-oplossingen, SharePoint trainingen en SharePoint beheer. Een waar specialist als het om informatiemanagement gaat!

Sanders enthousiasme werkt aanstekelijk: bij alles wat hij op professioneel en persoonlijk vlak doet, weet hij anderen eveneens te inspireren en met zich mee te trekken. Door zijn eigen leergierigheid openlijk te tonen en de additionele kennis van zijn projectteamgenoten actief in zich op te nemen, is hij in staat om hen sterker bij het project te betrekken.

Zijn vrije tijd besteedt Sander het liefst aan uitstapjes met zijn vrouw en drie kinderen. Ook is hij als tienerclubleider en hulpkoster actief in de lokale kerkgemeenschap. Sociale media zijn aan hem vooralsnog niet besteed, maar websites bouwen kan hij dan wel weer als de beste: voor zzp’ers, verenigingen, kunstenaren en reclamebureaus heeft hij al menige site gebouwd.

Maar waar draait Sander zijn hand dan wél voor om? Voor de pingpongbal tijdens het tafeltennissen, jonglerend met het bat. Ook met zijn voeten is hij meer dan behendig: met vrienden speelt hij graag zaalvoetbal. Tevens loopt hij graag hard, maar daar moet het weer dan wel aan meewerken.

Kortom: Sander komt – zowel op zijn werk als privé – nooit handen of voeten tekort. Integendeel, hij weet ze perfect in te zetten.

Bij inovativ sinds: 1 september 2016

Expertise: SharePoint, InfoPath, Office 365, Informatiemanagement, Intranet-/web portalen

Klanten: KEMA, DNV GL, Bonhoeffer College