Tom Klaver


Consultant & MCT

Tom Klaver heeft in zijn leven al heel wat hobby’s gehad. Daarvan beoefent hij er nog één op hoog niveau: IT. Zijn doorzettingsvermogen en geduld komen daarbij behoorlijk van pas. Die maken dat hij zich net zo lang in technologieën ingraaft, tot hij het volledig in de vingers heeft. Geen wonder dat zijn scope reikt van System Center tot de cloud.


"Onze klanten zijn zeer
belangrijk. Zonder hen kan ik
mijn job niet doen.."


Tom heeft al ruim vijftien jaar ervaring in de ICT en is een allround consultant. Van oorsprong is hij een echte System Center-man met uitgebreide ervaring in deployment. Hij ontwerpt, implementeert en ondersteunt zijn klanten dagelijks. Bij de projecten die hij doet, komt zijn administratieve achtergrond hem goed van pas – ook als IT-specialist moet je immers zeer nauwgezet zijn.

@tjmklaver

Tom Klaver @tjmklaver
My week on Twitter 🎉: 2 New Followers. See yours with https://t.co/xbOXpAdaPy
Tom Klaver @tjmklaver
RT @_marcvaneijk: Did you know the portal runs on PowerShell? https://t.co/bP8WGZnvX3 #AzureStack
Tom Klaver @tjmklaver
RT @DKL_Fotografie: Afgelopen zaterdag de officiële opening van de nieuwe kantine van BuitenBoys mogen vastleggen. Vandaag een... https://t…

Juist in de cloudtechnologie gaan de ontwikkelingen momenteel zeer snel. Wil je bij de besten horen, dan moet je veel tijd steken in het bijhouden ervan, net als in topsport. Geen punt voor Tom. Want als er één inovativ’er is die bekend is met sporten op hoog niveau, dan is hij het wel. Ooit nam hij deel aan het NK Schoonspringen. Daarvoor is beheersing nodig, iets waar hij fanatiek op trainde.

Met nieuwe technologieën is Tom er snel bij. Zo was hij ooit één van de eersten met een digitale onderwatercamera. Om zijn veelzijdigheid nog maar eens te onderstrepen: nu hebben drones zijn interesse. Van het water naar de lucht – Tom draait er zijn hand niet voor om.

 

Bij inovativ sinds: 1 januari 2010

Expertise: Operations Manager, Virtual Machine Manager, Configuration Manager, Windows Azure Pack, Intune, EMS

Klanten: CJIB, KroeseWevers, Klaverblad, Visser & Smit Hanab, Wehkamp, SNS Reaal