Valérie Siroux


Consultant

Het sterkste punt van Valérie Siroux is dat ze voorbij de techniek kan kijken. Natuurlijk, techniek is belangrijk in de oplossingen die inovativ implementeert. Maar minstens zo belangrijk is de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Neem alleen al de kunst om helder en in begrijpbare taal de oplossing uit te leggen. Dat is essentieel voor een succesvol project – alleen dan kan de klant ook na de implementatie alles optimaal benutten.


"Ik kijk voorbij de techniek
en maak de vertaalslag
naar de dagelijkse praktijk."


Valérie begon een goede zes jaar geleden als engineer bij een system integrator. Ze kwam net van haar opleiding en werd direct in het diepe gegooid. Op haar werkplek werd ze ondergedompeld in een bad van System Center en Microsoft. Dat bleek haar te liggen. Als loper van wedstrijden was ze gewend om zichzelf doelen te stellen. Binnen korte tijd werkte ze zich dan ook op van engineer naar consultant.

@valeriesiroux

Valérie Siroux @valeriesiroux
2017: wanneer je sneller van sint niklaas naar #Brussel geraakt (tijdens coldplay dan nog) dan een doorsnee dag naar #Antwerpen #dankuwel
Valérie Siroux @valeriesiroux
RT @ronnydejong: Windows Information Protection…notes from the field! #MSIgnite https://t.co/ut0q8I5xG0 https://t.co/usWD174Irr
Valérie Siroux @valeriesiroux
RT @Alex_A_Simons: The preview of #AzureAD in new Azure portal just went live! Streamlined UX + rich views -> https://t.co/JOWgDoTZaE http…

De laatste jaren werkte Valérie voornamelijk als System Center-architect. In haar team had zij de overkoepelende overview over System Center-projecten; ze stuurde haar collega’s aan om oplossingen zo goed mogelijk bij de klant te plaatsen. Doordat ze afkomt van system integrator, heeft ze een zeer brede kennis op dat gebied. Ze kent de specifieke uitdagingen en problemen van serviceproviders. Dankzij haar ervaring zet ze er een goede oplossing tegenover.

Met de jaren heeft Valérie geleerd om out-of-the-box te denken. Vanuit haar helicopterview zet ze snel oplossingen neer, die exact in lijn liggen met wat de klant wenst. Door diverse technische componenten in een oplossing samen te brengen, lost ze de pijnpunten van de klant op. Het zijn combinaties van techniek en werkbare oplossingen, die door de klant begrepen worden en hem ook echt tijd en geld besparen.

Valérie is een consultant die meedenkt met de klant. Ze vindt het belangrijk om de context waarin de klant werkt te doorgronden. Voor haar is het dé manier om optimale oplossingen te implementeren en aanzien te verwerven als een Trusted Advisor.

 

Bij inovativ sinds: 15 oktober 2014

Expertise: Orchestrator, Service Manager, Data Protection Manager, Azure, Intune, EMS

Gewerkt voor: ACV, De Lijn, QISSme, Van De Wiele & Cobelfret