Wouter de Dood


Cloud & Datacenter Engineer LiveCare

Wouter de Dood maakt techniek graag werkbaar voor mensen. Met zijn ruime ervaring aan de klantzijde doorziet hij al heel snel waar de behoeften en mogelijkheden liggen. Hij is dan ook uitstekend op zijn plek bij LiveCare. Daar zet hij zich in om datacenters en cloudoplossingen van klanten te beheren, en problemen direct op te lossen.

"Ik schat snel in
waar de behoeften
en mogelijkheden liggen."

Ontwikkelingen in de IT staat niet stil – voor Wouter een van de leuke kanten van zijn werk. Want hij houdt van vooruitgang. Is er nieuwe technologie in zijn vakgebied, dan graaft hij zich net zo lang in tot hij die volledig in de vingers heeft. Zijn handen jeuken dan om de nieuwe mogelijkheden toe te passen in de IT-omgevingen die hij beheert. Nóg beter maken, op een wijze die naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen van zijn klant. Zo veel mogelijk automatiseren om zo fouten te minimaliseren.

Techniek is voor Wouter sowieso een passie. Al vanaf zijn jonge jaren maakt hij de mooiste creaties van technisch lego. Steentje voor steentje bouwen aan perfectie – eigenlijk net zoals in de samenwerking met klanten. Want Wouter steekt veel tijd in het opbouwen van goede relaties. Met veel aandacht voor openheid en transparantie. Zijn visie: alleen in goede samenwerking kom je tot de beste oplossingen.

 

Bij inovativ sinds: 1 mei 2015

Expertise: System Center, Hyper-V, Azure, Windows Azure Pack, Active Directory

Klanten: KPMG