Wouter Visser


Consultant

Bij Wouter Visser staan kwaliteit en duidelijkheid hoog in het vaandel. Zijn analyserend vermogen is zeer sterk ontwikkeld; daardoor weet hij binnen korte tijd welke uitdagingen hij moet tackelen. Klanten waarderen het dat hij helder communiceert, zo weten ze altijd wat ze kunnen verwachten.

"Mijn klanten weten wat ze kunnen verwachten
omdat ik helder communiceer."


Wouter deed na zijn studie informatica ruime ervaring op met de implementatie en het functioneel beheer van System Center Operations Manager in grote IT-infrastructuren. Daarbij verschafte zijn certificering in ITIL v3 hem uitstekend inzicht in de concepten en processen die belangrijk zijn bij de inrichting en verbetering van IT-processen. Ook heeft Wouter diepgaande kennis van System Center Service Manager.

@_w0uter

Pim Jacobs @pimjacobs89
RT @ronnydejong: Change signature hash algorithm for Office 365 replying party trust https://t.co/CA5Kvc0cEa via @pimjacobs89 #ADFS #Office…
Pim Jacobs @pimjacobs89
Had a great time watching @RodneyKoolman talking about artificial intelligence & smart bots! https://t.co/oPxsZgQEC8
Pim Jacobs @pimjacobs89
RT @we_are_inovativ: [Persbericht] Inovativ nu lid van het #Microsoft Partner Advisory Council. https://t.co/psOFiZ574n

 In zijn werk spreken vooral de diversiteit aan klanten en projecten hem erg aan. Het werk is erg afwisselend, geen dag is hetzelfde. Dat maakt het uitdagend en interessant. De afwisseling maakt ook dat Wouter binnen projecten veel belang hecht aan structuur en het stellen van prioriteiten. Hij is een echte teamplayer, die snel kan schakelen. Dankzij zijn klantgerichtheid en flexibiliteit realiseert hij samen met klanten succesvolle projecten.

Veel van zijn vrije tijd besteedt Wouter aan het bijhouden van technologische ontwikkelingen. Die gaan zeer snel. Maar dat is voor Wouter geen probleem – als echte autofanaat houdt hij van snelheid.


Bij inovativ sinds: 1 mei 2012

Expertise: Operations Manager, Service Manager

Klanten: Amsterdam RAI, FNV Bondgenoten, PGGM, KPMG, Petroleum Geo-Services, FloraHolland, KLM