Training
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
T: +31 20 890 91 00
info@inovativ.nl
Regen

Microsoft partner

Al in 2007 behaalde Inovativ het Microsoft Certified Partner predikaat. Sinds enkele jaren heeft Microsoft het partner programma veranderd en heeft het oude programma plaatsgemaakt voor het Microsoft Partner Network. Binnen dit nieuwe partner programma dient Inovativ aan strikte eisen te voldoen. Concreet betekent dit dat Inovativ voor een Gold Compentency vier medewerkers in dienst moeten hebben die middels een examen gecertificierd zijn. Daarnaast dienen vier klanten van Inovativ te hebben aangegeven dat een project succesvol is ontvangen.

Inovativ is trots op haar competency's:
 
• Gold Devices and Deployment;
• Gold Management and Virtualization.

Microsoft investeert samen met haar Partners in de kwaliteit van de Microsoft producten. Hierin vervult het Microsoft Partner Network een centrale rol. Als partner van Microsoft in Nederland, hebben wij rechtstreeks toegang tot een wereldwijd team van Microsoft experts. Hierdoor kunt u, als klant, profiteren van de wereldwijde en onuitputtelijke expertise van Microsoft.

Microsoft toont haar Certified partners op Microsoft Pinpoint. U hier hier zien hoe klanten Inovativ beoordelen over de geleverde dienst of service. Uiteraard kun u Inovativ hier ook beoordelen.