HPE Azure Private Cloud solution:
dé hybride oplossing voor uw organisatie


Biedt u gebruikers graag een cloudservice, maar houdt u privacygevoelige data liever dichtbij? Dat kan. HPE APC biedt bedrijven, publieke organisaties en serviceproviders alle voordelen van de cloud, terwijl data optimaal beschermd blijven.

Ondersteund door Microsoft
HPE APC is een samenwerking van inovativ met Microsoft en Hewlett Packard Enterprise, vanzelfsprekend op basis van Microsoft-technologie en helemaal klaar voor Windows Server 2016. Een volledig geïntegreerd systeem, afgestemd op uw situatie en naadloos geïmplementeerd door inovativ. Dat is kiezen voor zekerheid.

Modulair & Flexibel
HPE Azure Private Cloud is volledig modulair. U bepaalt zelf wat er in de cloud staat en welke data on-premise blijft. Ook wat technologie en Service Level Agreements betreft is HPE APC flexibel. Want waarom zou u alles opnieuw aanschaffen?

Laagdrempelige instap
In tegenstelling tot andere oplossingen betaalt u met HPE APC alleen voor wat u nodig heeft. Dat maakt instappen eenvoudig en betaalbaar. En uitbreiden naar uw eigen behoefte kan natuurlijk altijd. Vraag om een prijsindicatie.

Inovativ
Geen system-integrator in Europa heeft zoveel Most Valuable Professionals (MVP’s) als inovativ. Dat merkt u in alles. Geen technologische mogelijkheid blijft onbenut, geen optie onbesproken. Met een recordaantal succesvolle implementaties als resultaat.

Microsoft
Azure Pack is een breed gedragen platform voor zowel IaaS als PaaS. Een gebruiksvriendelijk self-serviceplatform dat alle eindgebruikers optimaal bedient. Consistent in de cloud en on-premise.
 
Hewlett Packard Enterprise
Met de zakelijke markt als speerpunt is HPE al jaren een vaste waarde in het IT-landschap. Superieure technologie, op maat voor iedere denkbare oplossing. En de flexibiliteit in techniek en SLA’s maakt instappen eenvoudig en betaalbaar.

Mogen we u ontzorgen?
HPE APC is een volledig modulaire oplossing. Uitvoerig getest en gevalideerd, en ondersteund door Microsoft-technologie. Inovativ verzorgt voor u de implementatie van het totale end-to-end concept en op verzoek ook het beheer. Zo heeft u in no-time uw omgeving up-and-running. 

Zekerheid tot de derde macht
Grote technologische doorbraken horen u geen nachtrust te kosten. Ja, misschien omdat u enthousiast bent over alle nieuwe mogelijkheden. Maar zeker niet omdat u opziet tegen eventuele complicaties. We zijn dan ook trots op onze samenwerking met Microsoft en HPE. Kiest u vandaag voor HPE Azure Private Cloud solutions, dan kiest u voor een uitgebalanceerde combinatie. Een door Microsoft ondersteunde cloudoplossing, met gebruik van betrouwbare HP-technologie. Geïmplementeerd door inovativ, een van de beste partijen uit de markt. Dat is kiezen voor zekerheid tot de derde macht.

Waarom kiest u voor HPE Azure Private Cloud Solutions?
  • Modulair en flexibel systeem 
  • Voor bedrijven, publieke organisaties en serviceproviders
  • Ondersteund door Microsoft, Windows 2016 Server ready
  • Eenvoudig en betaalbaar instappen
  • Alle privacygevoelige informatie in uw eigen datacenter
  • Gegarandeerde end-to-end oplossing, geïmplementeerd en beheerd door experts