Office 365

Met Office 365 beschikt iedereen in uw organisatie over de vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Hiermee kunnen ze op elk gewenst apparaat – van pc en Mac tot iOS-, Android- of Windows-toestel – gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen. Apparaten bevatten volledige Office-toepassingen, voor zowel offline als online gebruik. De toepassingen zijn makkelijk in beheer en altijd up-to-date.

Overal toegang 
Office 365 biedt veel mogelijkheden. Zoals werken op het apparaat van voorkeur, op elke gewenste locatie en tijd. Of eenvoudig bestanden delen, vergaderen en gesynchroniseerd blijven met collega’s. Office Online geeft vanuit elke browser toegang tot bestanden. Op Windows Phones, iPhone en Android-telefoons is er toegang met Office Mobile.

Meer tijd om werk te verzetten 
Met Office 365 kan iedereen direct aan de slag – zonder tijd te verspillen aan installeren, bijwerken en synchroniseren. Dit gebeurt achter de schermen. Bestanden worden automatisch online opgeslagen, zodat iedereen werkt in de laatste versie. Zelfs onderweg.

Altijd actueel 
Office 365 synchroniseert continu e-mail, agenda’s en contactpersonen, dus informatie is altijd actueel. Gedeelde agenda’s geven inzicht in de beschikbaarheid van collega’s, dat maakt plannen eenvoudig.

Uitwisselen met collega's en online vergaderen
Collega’s raadplegen gaat heel makkelijk via chat. Lync of Skype. Office 365 laat direct zien of iemand beschikbaar is. Ook videovergaderen is eenvoudig en doeltreffend. Zo wordt alle tijd efficiënt benut – ook onderweg, op kantoor of op locatie.

Bestanden eenvoudig delen
Bestanden worden opgeslagen in de online 1TB OneDrive. Ze zijn gemakkelijk te organiseren en altijd actueel; iedereen heeft toegang tot de laatste versie. Externe relaties kunnen selectief toegang krijgen tot documenten voor eenvoudig samenwerken.

Office 365 voor uw organisatie
Wilt u meer weten over de veelzijdigheid van Office 365? Heeft u vragen over migraties, implementatie of het maken van een business case? Inovativ verkent graag samen met u de mogelijkheden. We kunnen inmiddels bouwen op een lange lijst van implementaties en migraties. Die ervaring en best practices stellen we graag tot uw beschikking. In de volle breedte van de Office 365 Suite – van Exchange, Lync en SharePoint tot OneDrive for Business.


 • Wilt u meer weten over Microsoft Office 365?
  Heeft u vragen? We staan klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

  Alex Hendrikse
  Managing Partner
 • Wilt u meer weten over Microsoft Office 365?
  Heeft u vragen? We staan klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

  Derk van der Woude
  Consultant & MCM